Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Nějaké levicové ztvárnění, pár mi jich tam chybí 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pár?! Tamjich chybí sakra dlouhá fronta. A to zprava i zleva, včetně středu. Dal bych vysmátého, ale je to k pláči...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
X:
Český sen? Tak můj sen to opravdu není. Můj sen je, když už máme takovou vládu, aby konečně začala dělat nějaké reformy. Ale za to zvýšení DPH by zasloužili nakopat díru.
Český sen? Tak můj sen to opravdu není. Můj sen je, když už máme takovou vládu, aby konečně začala dělat nějaké reformy. Ale za to zvýšení DPH by zasloužili nakopat díru.
Trefně se o současné vládě vyjádřil Pavel Šafr v editorialu dnešního Reflexu píše:… Náš předseda vlády je rovněž milý člověk s několika dobrými vlastnostmi. Škoda že mezi ně nepatří žádné běžné schopnosti politického lídra. Ministr zahraničí je také člověk, za kterého se nemusíme stydět. Je to lev salónů a všichni máme možnost mu nerozumět ani slovo v pěti světových jazycích. Náš ministr financí je ovšem veselá kopa. Občas si večer něco zkonstruuje a pak to tvrdí, aby si pak ráno zamanul, že si vlastně všechno vymyslel. Ministr dopravy se věnuje dopravě jen zcela okrajově, protože musí řídit ministerstvo vnitra a ještě několik dalších ministerstev. V jeho schopnosti tu mnozí doufáme a zároveň se jich tak trochu děsíme. Stejně jako i jeho vlastní žena. Pak tu máme ministra školství, jenž má výborný vkus na holky, kterým nezištně pomáhá s jejich školními úkoly. Několik ministrů vůbec neexistuje, což lze v naší zemi považovat vlastně za nejrozumnější. Ať žije důchodová reforma!
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Had ji kousl do prsu a - zemřel na otravu silikonem:
http://www.super.cz/clanek/45537-had-ji ... konem.html
http://www.super.cz/clanek/45537-had-ji ... konem.html
Pokladní nakopla lupiče do rozkroku, utekl oknem s 11 korunami:
Pokladnu tanvaldského nádraží přepadl maskovaný lupič. Měl ale smůlu. Pokladní ho kopla do rozkroku a než se vzpamatoval, zamkla ho v kanceláři a odešla pro pomoc ...
http://liberec.idnes.cz/pokladni-nakopl ... zpravy_alh

Pokladnu tanvaldského nádraží přepadl maskovaný lupič. Měl ale smůlu. Pokladní ho kopla do rozkroku a než se vzpamatoval, zamkla ho v kanceláři a odešla pro pomoc ...
http://liberec.idnes.cz/pokladni-nakopl ... zpravy_alh

„Papyrus nikdy zcela nenahradí hliněné destičky.“ Egypt, 2500 let př. n. l.
„Všechno, co mohlo být vynalezeno, už vynalezeno bylo. Navrhuji zrušit patentní úřad.“
1899, Charlese H. Duell, ředitel U.S. Patent Office
1899, Charlese H. Duell, ředitel U.S. Patent Office
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"Letadlo je pěkná hračka, ale ve válce nemá využití", řekl francouzský generál před první světovou válkou 

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Valentýn
Tomu se říká úhel pohledu
Ženy: Dvě přítelkyně si vyprávějí:
1: Tak jaký byl včera večer Valentýn?
2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás?
1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera!
Muži: manželé těchto dam diskutují ve stejnou dobu:
1: Tak co včera večer, dobrý?
2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme se, zašukali a usnul jsem. Co ty?
1: Hotový peklo! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni.
Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal a přitom ženská ne a ne zavřít hubu.
Ahoj Pepo,
vím, že ti to bude připadat divný, protože my dva si obvykle nepíšeme, ale rozhodl jsem se ti napsat tento dopis,
protože potřebuju tvou radu v záležitosti, která může nadobro změnit můj život.
Už delší dobu mám pocit, že mě moje Marie podvádí. Víš jak to chodi - zazvoní telefon, zvednuto to, volající neodpoví
a položí. Moje Marie chodí stále častěji s holkama na dámské jízdy a když se zeptám s kým byla, poví jen "s holkama
z práce, ty ty neznáš". Vždy zůstávám dlouho vzhůru, abych viděl, kdy přijede domů taxíkem, ale ona vždy vystoupí
na rohu ulice a domů přijde pěšky - prý se chtěla jen projít. Nikdy jsem se jí přímo neptal, jak se doopravdy věci mají,
cítím, že raději asi ani nechci poznat tu krutou pravdu.
Včera večer jsem se rozhodl, že si ji vyčíhnu a přijdu celé věci na kloub.
Rozhodl jsem se zaparkovat svoji motorku BMW R1200GS Adventure před garáž a schovat se za ni tak, abych nebyl
vidět, ale abych dobře viděl celou ulici, když bude Marie přicházet domů.
A přesně v tom momentě, jak jsem se v podřepu schovával za motorkou jsem si všiml, že mi zpod levého ventilového
víka prosakuje olej.
Ty, Pepo, myslíš, že to je něco, co zvládnu opravit sám ? Anebo s tím mám zaject do servisu?
Al Capone: S vlídným slovem a pistolí v ruce se dostanete mnohem dál, než se samotným vlídným slovem.
Sigmund Freud: Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti.
"Ano, zbraně jsou extrémně nebezpečné. Proto jen blázen by chtěl, aby je měla pouze vláda a zločinci."
Tomu se říká úhel pohledu
Ženy: Dvě přítelkyně si vyprávějí:
1: Tak jaký byl včera večer Valentýn?
2: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás?
1: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera!
Muži: manželé těchto dam diskutují ve stejnou dobu:
1: Tak co včera večer, dobrý?
2: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme se, zašukali a usnul jsem. Co ty?
1: Hotový peklo! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni.
Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo v baráku aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal a přitom ženská ne a ne zavřít hubu.
Ahoj Pepo,
vím, že ti to bude připadat divný, protože my dva si obvykle nepíšeme, ale rozhodl jsem se ti napsat tento dopis,
protože potřebuju tvou radu v záležitosti, která může nadobro změnit můj život.
Už delší dobu mám pocit, že mě moje Marie podvádí. Víš jak to chodi - zazvoní telefon, zvednuto to, volající neodpoví
a položí. Moje Marie chodí stále častěji s holkama na dámské jízdy a když se zeptám s kým byla, poví jen "s holkama
z práce, ty ty neznáš". Vždy zůstávám dlouho vzhůru, abych viděl, kdy přijede domů taxíkem, ale ona vždy vystoupí
na rohu ulice a domů přijde pěšky - prý se chtěla jen projít. Nikdy jsem se jí přímo neptal, jak se doopravdy věci mají,
cítím, že raději asi ani nechci poznat tu krutou pravdu.
Včera večer jsem se rozhodl, že si ji vyčíhnu a přijdu celé věci na kloub.
Rozhodl jsem se zaparkovat svoji motorku BMW R1200GS Adventure před garáž a schovat se za ni tak, abych nebyl
vidět, ale abych dobře viděl celou ulici, když bude Marie přicházet domů.
A přesně v tom momentě, jak jsem se v podřepu schovával za motorkou jsem si všiml, že mi zpod levého ventilového
víka prosakuje olej.
Ty, Pepo, myslíš, že to je něco, co zvládnu opravit sám ? Anebo s tím mám zaject do servisu?
Al Capone: S vlídným slovem a pistolí v ruce se dostanete mnohem dál, než se samotným vlídným slovem.
Sigmund Freud: Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti.
"Ano, zbraně jsou extrémně nebezpečné. Proto jen blázen by chtěl, aby je měla pouze vláda a zločinci."
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
-
- Pohlaví:
http://tn.nova.cz/red/sex/celosvetovy-a ... vetsi.html
Asiaté na tom moc dobře nejsou a jak se pěkně množí!
Asiaté na tom moc dobře nejsou a jak se pěkně množí!

Hodně dobrý. Nejvíc se mi líbilo, jak udělal Yamahu. 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”