Ked zaspim pocitac pomoci suspend2ram a zobudim tak se mi objevi prihlasovaci obrazovka. Problem je ze tak asi jeden krat z deseti se mi nejde prihlasit lebo kdyz natukam heslo tak mi to vypise ze nespravne heslo, ale heslo je spravne.
Nevite proc to dela ? Nikdy predtym se mi to nestalo. Je to novo nainstalovany win.
po zobudeneni ze suspend nejde heslo
ted sem to skusal, kvuli klavesnici to neni a heslo neopsahuje nic co by v se v cz, sk alebo en klavesnici menilo. Na vsetkych tychto klavesnicach je heslo stejne.
Puvodne sem si myslel, ze mi to dela kvuli nejake sluzbe kteru sem vypel, lebo po instalaci win sem povypinal nektere sluzby. Ale par dni dozadu sem nastavil vsetky sluzby na default pre service pack2 a dela mi to stale.
V kterem subore su ulozene hesla ? Kere sluzby zabezpecuju toto prihlasovani, alebo jaky program zabezpecuje prihlasovaci obrazovku. Uz nevim co delat, takze pomoze kazda rada.
Puvodne sem si myslel, ze mi to dela kvuli nejake sluzbe kteru sem vypel, lebo po instalaci win sem povypinal nektere sluzby. Ale par dni dozadu sem nastavil vsetky sluzby na default pre service pack2 a dela mi to stale.
V kterem subore su ulozene hesla ? Kere sluzby zabezpecuju toto prihlasovani, alebo jaky program zabezpecuje prihlasovaci obrazovku. Uz nevim co delat, takze pomoze kazda rada.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7636
-
od Renee