Poraďte nějakou dnešní hru
Poraďte nějakou dnešní hru
Zdarec, chtěl bych poradit nějakou novou hru, nebo co teď prostě frčí. Táta obědnal novou grafiku (viz. podpis), tak bych ji chtěl skusit otestovat. Snesu snad úplně cokoliv, až na strategie. Na Can You Run It jsem koukal, že mě asi všude bude nějakou mírou omezovat procák, ale nevim jestli to bralo tak jak je v základu, nebo už nataktovanej.
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
Re: Poraďte nějakou dnešní hru
Zrovna jsem dohrál Crysis 2 - naprosto luxusní hra , nebo také doporučuji Battlefield bad company 2 ( + vietnam na MP - http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-bat ... 12782.html )...
Google !!!
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já 100% doporučuji Crysis2 :) Na plné detaily naprostý luxus!
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Něco na test grafiky novějšího - GTA IV, Crysis 2, Battlefield bad company 2 (musíš ale koupit, jinak si myslím nezahraješ multiplayer), NFS Shift. Je toho hodně :)
Nic nestahuj, měl bysto koupit - podporuješ tim výrobu dalších her... 

Google !!!
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Test Drive Unlimited 2?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nehraj hry.. Jdi raději za holkama 

Pravda, můžu doporučit! 

Jojo, lepší grafiku, fyziku a realitu nic nemá :)
http://joey.blog.doupe.zive.cz/2010/06/ ... vsech-dob/
Ale k věci. Jak tu už padlo, tak Crysis 2, Battlefield Bad Company 2 (nebo počkej na 3. to bude teprve nářez! ), Test Drive... škoda těch strategií, protože třeba Shogun2 má grafiku fakt vypracovanou
http://joey.blog.doupe.zive.cz/2010/06/ ... vsech-dob/
Ale k věci. Jak tu už padlo, tak Crysis 2, Battlefield Bad Company 2 (nebo počkej na 3. to bude teprve nářez! ), Test Drive... škoda těch strategií, protože třeba Shogun2 má grafiku fakt vypracovanou

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nečekal jsem to,ale trošku starší Metro 2033.Grafika a hlavně hraní taky dost dobrý a není to tak mediálně známý.Už dlouho se mi nestalo abych tolikrát za hru "exnul". 
Jo a ženský mám doma dvě a raděj si od nich odpočnu...

Jo a ženský mám doma dvě a raděj si od nich odpočnu...

Naposledy upravil(a) liborek dne 10 dub 2011 22:42, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Call of duty Black ops, Crysis 1, 2, Homefront, Mafia 2, Assassin's Creed Brotherhood. To je vše co mě napadlo. Jinak. Pro ty co budou vytýkat Crysis 1, tak furt patří do elity her. Dvojka nemá lepší grafiku. A k Homefront. Ten kdo má dobrý PC, tak uvidí, jakou ta hra má skutečnou grafiku. Assassins Creed je dobrá hra a grafika se mi strašně líbila. Black ops. Střílečka, ale taky novější. Mafia 2 dobrá grafika.
Že dvojka nemá lepší grafiku ? Jak si na to prosimtě přišel ?
Nejspíš jsi tu dvojku ani nehrál že tohle vůbec řekneš

Google !!!