Nejde mikrofon
Nejde mikrofon
Pánové, mám trochu problém. Nejde mi mikrofon. Tento comp mám asi přes rok a ještě jsem ho tam nezkoušel až nyní. Vypadá to, že mám vše nastavené a prostěho to neregistruje, tak nevím co s tím. 

. Mikel psal: Tvůj problém je v tom, že když máš zapojené všechny repráky (5.1), tak je konektor, kde zapojuješ mikrofon, blokovaný pro výstup na centr+subwoofer. Když vypojíš repráky a zapojíš mikrofon, musíš přepnout repráky na "kvadrofonní" (4 repra), aby se zaktivoval vstup.
Uděláš to v Ovládací panely/Zvuky a zvuková zařízení/záložka Hlasitost/Nastavení reproduktorů/Upřesnit/Typ reproduktorů
Musí to jít přeci jinak mám case na to dva konektory. Jeden vzadu jako součást 5.1 a ještě jeden v předu.
Nejde to nějak přesměrovat, abych nemusel každou chvilku tahat ven kabely?
Myslíte, že každý kdo má 5.1 tahá ven kabely aby si mohl zatelefonovat ?
Uděláš to v Ovládací panely/Zvuky a zvuková zařízení/záložka Hlasitost/Nastavení reproduktorů/Upřesnit/Typ reproduktorů
Musí to jít přeci jinak mám case na to dva konektory. Jeden vzadu jako součást 5.1 a ještě jeden v předu.
Nejde to nějak přesměrovat, abych nemusel každou chvilku tahat ven kabely?
Myslíte, že každý kdo má 5.1 tahá ven kabely aby si mohl zatelefonovat ?

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Připojování výstupu je prováděno elektronicky a tak jedině přepnout na stereo a pak funguje vstup pro mikrofon (viz manuál k MB). Jiné řešení u zvukovek na MB asi není, pokud nemá každý výstup a vstup samostatný konektor. Další řešení záleží na možnostech zvukové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro Doktor 1: koukl jsem do manuálu k Tvé desce a je to tam pěkně popsáno i zobrazeno. Protože máš na MB tři konektory ke zvukovce, platí co jsi napsal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”