Dobrý den už jsem zoufalej a nevím co dál. Chtěl jsem reinstalovat Windows XP (naformátovat) ale nejde to protože mě naběhne modrá obrazovka a tam píše že jsou v PC viry CHKDSK /F jsem dával ale nic nenašel. Chci reinstalovat PC protože v Přidat nebo odebrat programy jsou už dost staré aplikace které nejdou odinstalovat je tam jen napsáno Využito zřídka. Neukazuje to ani velikost ani volbu změnit odebrat.
Chtěl jsem totiž nainstalovat Adobe After effects a nechce se spustit instalace ale přitom je instalační program v pořádku. Počítač je i pomalejší bratr jak hraje hry tak říkal že při natáčení přes Fraps se mu FPS sníží až na 8 což předtím nebylo ... nastavení grafické karty mám asi v pořádku jen bych řekl že je počítač zaprasenej. Předevčírem jsem stahoval automatické aktualizace na Windows a byl tam i nástroj na odebrání škodlivého softweru nebo tak něják a tam mě to nahlásilo win32/sality tak jsem stáhnul z AVG stránek rmslt.exe a pročistil PC trvalo to asi 4.5 hodiny ale problémy jsou pořád stejné. Přikádám log z HijackThis
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 22:34:18, on 16.4.2011
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
C:\Program Files\OO Software\Defrag\oodag.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\System Update\UpdateCenterService.exe
C:\WINDOWS\system32\SearchIndexer.exe
C:\Program Files\Opera\opera.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneCmd.exe
H:\Download Opera\hijackthis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: (no name) - {c2d64ff7-0ab8-4263-89c9-ea3b0f8f050c} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nView\nwiz.exe /installquiet
O4 - HKLM\..\Run: [OODefragTray] C:\Program Files\OO Software\Defrag\oodtray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [KB976002-v5] rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection OPMWXPUP.inf,BrowserChoiceGoo (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: Run IMVU - {d9288080-1baa-4bc4-9cf8-a92d743db949} - C:\Documents and Settings\Hlavni\Nabídka Start\Programy\IMVU\Run IMVU.lnk (file missing)
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O16 - DPF: {20A60F0D-9AFA-4515-A0FD-83BD84642501} (Checkers Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/ms ... b56986.cab
O16 - DPF: {5D6F45B3-9043-443D-A792-115447494D24} (UnoCtrl Class) - http://messenger.zone.msn.com/Messenger ... E_UNO1.cab
O16 - DPF: {C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Me ... b56907.cab
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Služba Google Update (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: nProtect GameGuard Service (npggsvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\GameMon.des.exe (file missing)
O23 - Service: Performance Service (nTuneService) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: O&O Defrag Agent (OODefragAgent) - O&O Software GmbH - C:\Program Files\OO Software\Defrag\oodag.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: Update Center Service (UpdateCenterService) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\System Update\UpdateCenterService.exe
--
End of file - 5539 bytes
Prosím pomožte mě někdo Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím pomožte mě někdo
Tak počkej. Nebudem tady ztrácet čas kontrolou, když to chceš reinstalovat. To je jako jít k automechanikovi opravit motor a až si to vyzvedneš, tak si tam dát nový... Proč nemůžeš reinstalovat, když chceš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Chtěl jsem reinstalovat Windows XP (naformátovat) ale nejde to protože mě naběhne modrá obrazovka a tam píše že jsou v PC viry CHKDSK /F jsem dával ale nic nenašel.
Mám zato že když bude PC čistej tak mě konečně půjde reinstalovat.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To na to nemá vliv. Před instalací stejně provádíš formát.
P.S. Poslední příspěvek se necituje.
P.S. Poslední příspěvek se necituje.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Promiň ... vím že před instalací se provádí formátování ale právě to mě nejde. Jak už jsem psal hned v prvním příspěvku nevím si už rady a potřeboval bych pomóct.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Při inst. windows nemůže naběhnout obrazovka, že tam jsou viry. Kór ne modrá.
Je to něco takového?
Je to něco takového?

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To ale není obrazovka viru, ale BSOD. Asi máš SATA disk a snažíš se nainstalovat XP.
Musíš disk přepnout v BIOSU z AHCI na IDE emulaci
Musíš disk přepnout v BIOSU z AHCI na IDE emulaci
Právě že jsem tam měl SATA disk a ten se spálil a měl jsem jediný ATA tak jsem ho tam dal a fungoval takže ho teď používám. Zkusím to v BIOSU předělat na IDE a uvidím.
Re: Prosím pomožte mě někdo Vyřešeno
Paráda funguje to problém byl v tom že jsem musel SATA1 přepnout z AHCI na IDE už jsem to jednou řešil a nepodařilo se mě to s kamarády zprovoznit. Děkuji ti moc Žbeky jsi fakt machr