Jak se zbavit panelu se službami v icq?
Re: Jak se zbavit panelu se službami v icq?
Nebudu tvrdit, že je něco nejlepšího, každý má svůj názor. Ale rozhodně patří mezi ty lepší klienty. Btw qip ti žere minimum CPU, nemusíš nic stahovat (aby sis třeba smazal panel těch nástrojů nebo ty reklamy). Je to opravdu jednoduchý a stažení, instalace a spuštění trvá maximálně 2 minuty. Jinak, bez problémů stáhneš češtinu nebo normálně jet ájinu...
souhlasím
ja osobně doporučuji qip jadris pack , je tam spousta doplňků , například antispam , takže ti to bude automaticky blokovat ty ruský srance atd , rádio , 200 smajlíků , posílání malůvek , a pokud se ti něco z toho nelíbí tak jednoduše v nastavení jedním kliknutím odstraníš

Můžete mi poslat odkaz na češtinu do qipu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Dub 2011 22:21) ---
Tak jsem stáhl qip jadris pack.... Jen by mě zajímalo co je to tam za problém s tím heslem a profilem?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Dub 2011 22:21) ---
Tak jsem stáhl qip jadris pack.... Jen by mě zajímalo co je to tam za problém s tím heslem a profilem?
jakej problem? jestli myslis registraci na qip.ru tak koukni sem
spis nez qip bych doporucil mirandu ktera ale funguje asi podle nalady. na nakejch pc de normalne stabilne ale na jinejch pada, casto nejde prihlasit atd. ale zase je dobre skinovatelna, de do ni hodne pluginu,... takze pokud budes mit stesti a pude ti tak bych stahnul zustal na ni xD
cestinu do qipu stahnes na qipim.cz
spis nez qip bych doporucil mirandu ktera ale funguje asi podle nalady. na nakejch pc de normalne stabilne ale na jinejch pada, casto nejde prihlasit atd. ale zase je dobre skinovatelna, de do ni hodne pluginu,... takze pokud budes mit stesti a pude ti tak bych stahnul zustal na ni xD
cestinu do qipu stahnes na qipim.cz
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2180
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 3983
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7889
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Komunikace na internetu”