Napadl mě hacker
Napadl mě hacker
Byl jsem napadnut hackerem..DVD-rom sama vyjíždí a zajíždí, vypíná mi procesy zavírá okna zpomaluje pc na tolik že se přetíží a zrestartuje. dostal se mi všude. Nešlo by ho alespon nějak vystopovat? HELP
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Napadl mě hacker
Pokud nejsi na intru s více lidma, tak pochybuju, že to je hacker
Co by z toho měl? Dělat si z tebe srandu a nevidět to... To bude jen nějaký vtipálský vir.
Dej sem log z HJT

Dej sem log z HJT
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Funguje na to PC alespoň něco? Hacker tě určitě nenapadl ..... jen sis tam natahal svinstvo, tak to nesváděj na hackera
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.

Funguje na to PC alespoň něco? Hacker tě určitě nenapadl ..... jen sis tam natahal svinstvo, tak to nesváděj na hackera
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Žádné svinstvo sem si nenatahal. JE to někdo z mého okolí a nejspíš ho i znám ale nemohu mu to dokázat. Proto ho potřebuju vystopovat
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem radši ten log a takové doměnky si zatím nech pro sebe. Takových tu už bylo...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odpoj se od netu a uvidíš, že to žádný hacker není...Radši sem vlož ten log z HJT. Nebo ti snad někdo vyhrožoval (E-MAIL, IM)?
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

No právě že k tomu dochází při hádce s jednou osobou a když odpojím net vše ustane
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak chceš pomoc nebo ne? Dostanem ten log? 

Ano znám ne zrovna moc dobře ale znám a mužu potvrdit jeho schopnosti na jedné online hře si naboral celý server a dělal si s ním co chtěl banoval hl admina apod takže se v tom vyzná
Teprve běží kontrola
Teprve běží kontrola
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Chtěli jsme sice log ale budiž. Co to našlo dej odstranit a přestane to.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je strašný hacker, když ti tam nasadil netcat
- Takže spusť znovu MbAM a dej Scan
- ujistit se že máš zatrhnuté všechny vypsané nálezy a klikni na tlačítko Remove Selected
- když skončí odstraňování tak se ti zobrazí log, tak ho sem dej.
- pak zvol v programu OK a pak program ukonči přes Exit
Vypni rezidentní štít antiviru a antispywaru
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah

- Takže spusť znovu MbAM a dej Scan
- ujistit se že máš zatrhnuté všechny vypsané nálezy a klikni na tlačítko Remove Selected
- když skončí odstraňování tak se ti zobrazí log, tak ho sem dej.
- pak zvol v programu OK a pak program ukonči přes Exit
Vypni rezidentní štít antiviru a antispywaru
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner