Bactrack 3 nemůže najít wifi
Bactrack 3 nemůže najít wifi
Dobrý den nedávno jsem si stáhl backtrack 3- vím, že je strašího data, ale nefunguje mi wifi. To stejné u ubuntu
,nevím jestli to je ovladačem, nebo tím že není podporovaná, slyšel jsem že to jde nějakým způsobem zprovoznit, děkuji za radu. Název síťové karty dodám další den. Zdůrazňuji že jsem bootoval z Cd a ne přes wmware, nebo virtual box.

- linuxwebsite21
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Bactrack 3 nemůže najít wifi
Mno zkusil bych dle příspěvku si třebas stáhnout českou verzi BackTrack dle instrukci ze stránek hack4fun skupiny. Více se dozvíš v odkazu, který jsem sem hodil. Jinak pokud ti nejde síťová karta jsou dvě možnosti buď zkusit dohrát balíček s ovl. z repozitáře když bude přístupný a nebo pomocí NDISWrapper, který je určen pro použití ovl. Wi-Fi karet určených pro Microsoft Windows. Například pro openSUSE zde. Snad jsem navedl krapet správným směrem.
Ahoj, angličtina nebude problém (díky za radu), jak prosímťe dohrát ten balíček s ovladači, díky moc za odpověď.
- linuxwebsite21
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí se podívat do Howto viz zde. Jsou zde jednotlivé návody pro řešení problému se síťovými kartamy. Určitě zde najdeš co potřebuješ. Když není ANJ problém tak tím lépe pro tebe :-)
Ahoj, díky za pomoc, snad to najdu, jo a chtěl bych se zeptat, stáhl jsem backtrack z oficiálních stránek, ale když dám do mechaniky a vyberu boot z cd, enter, tak se mi obrazovka rozdělí do 1000 okýnek a každý bliká jinou barvou.
- linuxwebsite21
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj jakou verzi BackTracku máš? 3, 4 nebo poslední 5? Zkoušel jsi to pustit v nižším rozlišení? jakou máš kartu?
Ahoj, 3 jede normálně, ale nepodporuje wifi, a ten problém se spušťením je se 4, já se ani nedostanu do nabídky a nemůžu nastavit rozlišení ani nic, hned to začne blikat. 

- linuxwebsite21
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsi nastavit x.org? Ještě je tu možnost zkusit novou BT5.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3117
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26