Notebook na hry pár otázek
- kalkub
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook na hry pár otázek
No asi tak 2 mesice z5 a ja bydlim v severnich cechach takze, ale tohle neni ojedinelej pripad poruchoviost je znama ale ten servis to je asi uz po 2hy ale po dlouhy dobe to je pravda :) Mozna jsem se unahlil se servisem ale porad ta poruchovost je spatna.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Poruchovost je v relativním čísle stejná jak u ostatních výrobců, ale díky prodejům je absolutní číslo vyšší. Základy matematiky a statistiky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- kalkub
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
No jo no ale jako porad je jich vic no a nekteri maj lepsi odolnost atd
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nebudu tady vytahovat kamarády s HP nebo Asusama, co by si je už v životě nekoupili, protože je to skutečně jeden příklad, který nelze srovnat v celém objemu (nicméně jedna špatná zkušenost - což je rozdíl). Skutečně za poslední 2 roky nemám s Brněnským servisem problém a pokud nejsem línej zvednout telefon, tak se dá hodně věcí ještě urychlit. Nemluvě o podpoře, když mi něco nešlape jak má.
Stejně tak ty si nekoupíš Acer, protože kamarádovi vyhořel. Mě tak yvyhořel v počítači zdroj, a toho zákazníka jsem potom už neviděl...Stane se.
Stejně tak ty si nekoupíš Acer, protože kamarádovi vyhořel. Mě tak yvyhořel v počítači zdroj, a toho zákazníka jsem potom už neviděl...Stane se.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
No, po dlouhém uvažování jsem se rozhodl pro tříjádrový Acer se slabší grafkou než ten čtyřjádro...Myslím, že to čtyřjádro u her absolutně nevyužiju, a je zbytečně výkonný => a proto asi taky víc topící.To tříjádro by si snad mohlo udržet rozumnou teplotu.Co se týče poruchovosti, je fakt že záleží na jaký narazím kus.Nebo nemám pravdu?
někdy tu hru spustíš, ale může se ti stát jako mně s grafikou Intel GMA950 že most wanted se dohraje do 15 procent, pak spadne a objeví se hláška došlo k chybě s tím tlačítkem neodesílat a ta se ti bude objevovat vždy když otevřeš profil s těma 15ti procentama
petaq:to trojjádro zachvilku zase budou mít, teda doufám :)...takže taky by šel do 3-jádra než do toho 4-jádrového?
hc50:No jo, intel GMA 950, to je to co mám teďka na tomto notebookuTa grafika se absolutně nehodí na hry...Vlastně poslední hrou co tak rozjedeš jsou hra z roku 2004, a Colina 05, čtverku ne.NFS most wanted mělo FPS 10 na nejnižší detaily, nehratelné...jsem rád že to rozjede WoW na nejnižší detaily.A pochybuju, že by se taková hláška co popisuješ ukázala na tom Aceru.A pokud ano, tak reinstal a nebo pokud je stažená jiný crack
hc50:No jo, intel GMA 950, to je to co mám teďka na tomto notebookuTa grafika se absolutně nehodí na hry...Vlastně poslední hrou co tak rozjedeš jsou hra z roku 2004, a Colina 05, čtverku ne.NFS most wanted mělo FPS 10 na nejnižší detaily, nehratelné...jsem rád že to rozjede WoW na nejnižší detaily.A pochybuju, že by se taková hláška co popisuješ ukázala na tom Aceru.A pokud ano, tak reinstal a nebo pokud je stažená jiný crack
Já bych šel do tý x4, tepelnej rozdíl nebude velkej a výkon určitě poznáš. Pokud by to lítalo v burn na 80-90C tak by to ani nevyráběli,pokud pod tím budeš mít chladící podložku tak můžeš bejt v klidu.
Just Fucking Google It!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 22616.html
Abychom to rozlouskli. Pokud nechceš, aby to topilo a bylo to alespoň trochu spořivé. 540M je výkonější než 5650 a Core i3 je lepší v laptopu než zmiňované Phenomy. S 500,- navíc snad nebudeš mít potíže.
Abychom to rozlouskli. Pokud nechceš, aby to topilo a bylo to alespoň trochu spořivé. 540M je výkonější než 5650 a Core i3 je lepší v laptopu než zmiňované Phenomy. S 500,- navíc snad nebudeš mít potíže.
Promiň, ale tam už je potom rozdíl oproti tomu trojjádru přes 2000,-.Znám ještě jeden Acer, uplně stejný ale levnější, ale podle benchmarku se mi zdá tato Nvidia o chloupek slabší než ty radeony, nevím...
Tento http://www.alza.cz/acer-travelmate-5742 ... 231777.htm
Vlastně to udělám takto, na rovinu se zeptám, který notebook bude nejlepší jak na hry, tak co do "topení",včetně toho Travelmate...to 4-jádro přece musí topit víc než trojjádro.Protože už jsem z toho mag*r, a nemám logický úsudek.
P.S.Co jsem si četl recenze uživatelů, tak ten Travelmate se obvykle zahříval okolo 60C a víc, to trojjádro okolo 55C a čtyřjádro sem nenašel
P.P.S Kdybyste chtěli zkouknout ty 2 acery
http://www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n8 ... 198818.htm za chvilku ho snad budou mět
http://www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n9 ... 225298.htm
Tento http://www.alza.cz/acer-travelmate-5742 ... 231777.htm
Vlastně to udělám takto, na rovinu se zeptám, který notebook bude nejlepší jak na hry, tak co do "topení",včetně toho Travelmate...to 4-jádro přece musí topit víc než trojjádro.Protože už jsem z toho mag*r, a nemám logický úsudek.
P.S.Co jsem si četl recenze uživatelů, tak ten Travelmate se obvykle zahříval okolo 60C a víc, to trojjádro okolo 55C a čtyřjádro sem nenašel
P.P.S Kdybyste chtěli zkouknout ty 2 acery
http://www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n8 ... 198818.htm za chvilku ho snad budou mět
http://www.alza.cz/acer-aspire-5552g-n9 ... 225298.htm
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
540M je o 5% výkonější než novější 6650, takže ne, není slabší. Travel Mate bych nebral, mají celkem divoký touchpad a potom je tam starší verze Core i, kdy Sandy Bridge je zas o kousek dál. Ten rozdíl ceny se určitě vyplatí a orientuju se podle ceny 14k.
Beru v potaz také zmíněné teploty. Už jsem to tu někde psal, že šasí u té 5750 je navženo i pro Core i7, což je teplotou někde jinde. Takže chlazení je vyřešeno.
Beru v potaz také zmíněné teploty. Už jsem to tu někde psal, že šasí u té 5750 je navženo i pro Core i7, což je teplotou někde jinde. Takže chlazení je vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1969
-
od meda2016