Herní PC do 40 000,-
Re: Herní PC do 40 000,-
no to je vobluda,tu máš určitě doma...
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
na HAF skříně jsem přišel asi měsíc po nákupu tý svý takže bylo už pozdě, ale spolu s NZXT skříněma je to luxus
Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
kuntscher píše:no to je vobluda,tu máš určitě doma...
Mám ji a bral jsem ji právě kvůli tomu že je v ní tolik místa a navíc má výborné větrání. Obluda to určitě není

Vypadá to, že je tam vše. Ten 2TB disk Ti asi nerozmluvím, ale jsou to Tvoje data.
Neříkám, že to není dobrý nápad, dokonce jsem o tom i uvažoval, nicméně mám doma externí WD 1TB disk, takže z toho vymažu (přesunu) co se dá a udělám z něj vyloženě disk pro zálohu důležitejch dat. Ale neboj se, jestli se někdy ten 2TB vy*ere a přijdu o něco důležitýho, tak si na tebe vzpomenu a alespoň si nahlas a dlouho zanadávám

Opravdu jsou to dva monitory pro mě - protože programuju v CAD aplikacích a do toho ještě využívám VB a C++ tak je strašně nepohodlný to furt prohazovat (a ještě do toho různý výkresy a tutoriály) takže si myslim že to fakt zpříjemní práci.A ještě něco opravdu 2 monitory nebo máš jeden někam jinam?
Jo, furt... vůbec nevim kde bych krabicovku využil, tenhle PC doufám nějakou chvilku vydrží a až budu pořizovat něco dalšího tak už budou minimálně Win8...pořád trváš na OEM verzi Win7?
Jinak ta bedna co má ymorduur se mi líbí

No, teď ještě vyřešit dvě věci -
1, Jestli vzít Win Pro nebo HP
2, Dočetl jsem se, že ten WD Caviar Black je dost hlučnej, taže asi budu volit mezi WD Caviar Green 3.5" 2TB WD20EADS a nebo WD Caviar Green WD20EARS 3.5" 2TB když už by ostatní mělo bejt tichý...
Tak teda to už je snad vše, doufám že už se k něčemu konečně doberu

Všem STRAŠNĚ moc děkuju, skvělý forum - vůbec jsem netušil že tu budou lidi tak sdílný a že tak vstřícně laikovi poraděj

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
1. Myslím, že 99% uživatelů vystačí s HP. Navíc retail HP stojí stejně jak OEM Professional
2. Black je možná hlučnější, ale taky mnohem rychlejší než greeny. Pokud budeš mít ten druhý disk jen jako odkladiště, tak ten green vem, pokud s tím ale chceš pracovat (uložené projekty, upravovaná data) tak zůstaň u blacku nebo vem rychlou variantu od jiného výrobce
2. Black je možná hlučnější, ale taky mnohem rychlejší než greeny. Pokud budeš mít ten druhý disk jen jako odkladiště, tak ten green vem, pokud s tím ale chceš pracovat (uložené projekty, upravovaná data) tak zůstaň u blacku nebo vem rychlou variantu od jiného výrobce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
osobně preferuju seagaty,nikdy mě nezradily a jsou téměř neslyšné od WD. ještě jsem psal o možnosti upgradu OS pokud máš v současné době legální XP nebo Visty můžeš tuto možnost využít a upgrade na sedmičky je za 2,5k, případně do rodiny 3 licence za 3k pokud máš možnost to teda využít. dyt já o tom tady už psal henajs...
Nerozčiluj se borče, já to čet neboj!
Mám XP ale nemám je legálně (na tom starym PC)...
Nechám tam teda ten černej, budu na něm mít projekty na kterejch budu dělat, takže by to žádná želva bejt neměla
Já vim, že skoro všichni vystačej s HP, ale já byl zvyklej z WinXP Pro na pokročilejší nastavení //všeho
// a v těch sedmičkách se mi to nějak nelíbí... no snad mě to příjemně překvapí když za to chtěl takovej balík 

Nechám tam teda ten černej, budu na něm mít projekty na kterejch budu dělat, takže by to žádná želva bejt neměla

Já vim, že skoro všichni vystačej s HP, ale já byl zvyklej z WinXP Pro na pokročilejší nastavení //všeho

Naposledy upravil(a) Jericho_ dne 15 kvě 2011 22:12, celkem upraveno 1 x.
tu druhou větu radši smázni
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nenastavuješ domény tak je HP stejné jako P. A oboje to je velmi podobné XP 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
No s tou podobností teda nevim nevim... třeba ty podělaný síťový profily jsou občas spíš k vsteku než k užitku.
// jen pro zajímavost jsem našel takovou pěknou tabulku srovnání Windows 7
// jen pro zajímavost jsem našel takovou pěknou tabulku srovnání Windows 7

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3180
-
od Alferi