Čas od času se mi stane, že celý počítač zamrzne přibližně na minutu a kompletně u toho zbělá obrazovka. Po nějaké době (přibližně po minutě) se počítač znovu rozběhne a dodatečně se vykoná vše, co jsem udělal během záseku - např. se rozběhne Opera (pokud jsem při záseku zmáčkl na liště tlačítko opery), otevře se složka, napíše se text (pokud se má kam napsat), rozběhne se video a tak dále.
Mám windows Vista, už jsem s tím byl několikrát v servisu, ale na nic tam nepřišli (kvalita místního servisu je ale velice nízká, takže bych jim tak moc nevěřil).
Pokud by kdokoliv měl alespoň potuchy, v čem by to mohlo být, nebojte se napsat...Pokud by někdo potřeboval přesnější info, pokusím se dodat.
Zamrzaní počítače
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zamrzaní počítače
Vítej na PC-HELP
To se děje při maximální vytížení systému. Nejprve se koukni na teploty programem HW monitor a vlož sem screen obrazovky.
Dále si nech udělat kontrolou logu zde na fóru v sekci Hi Jack.
Pokud to nezabere, přeinstaluj OS.
//případně se může myslet úrovněma ty skutečné, tj. seznamy ve více úrovních, ale to nic neříká o celém dokumentu
To se děje při maximální vytížení systému. Nejprve se koukni na teploty programem HW monitor a vlož sem screen obrazovky.
Dále si nech udělat kontrolou logu zde na fóru v sekci Hi Jack.
Pokud to nezabere, přeinstaluj OS.
//případně se může myslet úrovněma ty skutečné, tj. seznamy ve více úrovních, ale to nic neříká o celém dokumentu
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
V počítačích se moc nevyznám, takže jsem udlěl, co jsem zvládl. Absolutně netuším, jak se kontrola logu provadí, takže pokud bych mohl poprosit o nějaký navod, byl bych moc vděčný.
Screen jsem se pokusil udělat co nejlepší, snad jsem zachytil vše, co je potřebné.
Děkuji
Screen jsem se pokusil udělat co nejlepší, snad jsem zachytil vše, co je potřebné.
Děkuji
-
- Pohlaví:
d1amond ti to psal - návod najdeš v sekci HijackThis, tedy ZDE.
Stáhni si ho a podle návodu nech vygenerovat log, ten tam /TAM! ne sem/ potom vlož a požádej o kontrolu.
Těch 84st. je dost, ale netuším k čemu to patří, nebylo by od věci PC fyzicky vyčistit od prachu.
Stáhni si ho a podle návodu nech vygenerovat log, ten tam /TAM! ne sem/ potom vlož a požádej o kontrolu.
Těch 84st. je dost, ale netuším k čemu to patří, nebylo by od věci PC fyzicky vyčistit od prachu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2477
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56