[OT] Mobilní tarify - kredit
-
- Pohlaví:
Re: [OT] Mobilní tarify - kredit
O2 ZERO ničím zvlášť nevyniká, ceny jsou v rámci ČR přiměřené. Výhodou je že není žádný paušál a nemusíš se starat o nějaké dobíjení. Provoláš dvacku, přijde fa na dvacku, provoláš litr, přijde faktura na litr.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tím kyslíkovým ZERO si teda moc nepomůže
Měsíční paušál 0 Kč
Minuta volání do všech sítí 6,00 Kč
Cena SMS 1,90 Kč
Cena MMS 5,90 Kč
Navíc úvazek na 2 roky
Měsíční paušál 0 Kč
Minuta volání do všech sítí 6,00 Kč
Cena SMS 1,90 Kč
Cena MMS 5,90 Kč
Navíc úvazek na 2 roky

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O moc si nepomůžu, pravda
Volání budu mít levnější o 1,50 a sms o 0,10kč.. Nojo, s tím kreditem vážně lepší ceny neudělám.. Uvidím, jestli se vůbec odhodlám řešit ten přechod na ZERO
Zkoušel jsem to objednat přes internet. Myslel jsem, že mi to jenom přehodí, ale na konci formuláře byla jediná volba aktivace a to, že mi to doveze kurýr. Což nechápu, co by mi měl vozit
Volání budu mít levnější o 1,50 a sms o 0,10kč.. Nojo, s tím kreditem vážně lepší ceny neudělám.. Uvidím, jestli se vůbec odhodlám řešit ten přechod na ZERO
Zkoušel jsem to objednat přes internet. Myslel jsem, že mi to jenom přehodí, ale na konci formuláře byla jediná volba aktivace a to, že mi to doveze kurýr. Což nechápu, co by mi měl vozit

-
- Pohlaví:
A je tak velkej problém tam zavolat a zeptat se, ostatně lze tam i napsat. Ty 200,- jsou vratný, jak jsem dočetl.
Můžu zákazníkovi zřídit O2 paušály s 30 - 50% slevou. Třeba tarif XXL, kde je volání nonstop do všech sítí zdarma, stojí v kamenném obchodě 3900. Já ho můžu nabídnout za 1950. Je to jen ukázkový příklad, tarify jsou k dispozici samozřejmě nižší. Nejlevnější za 210,- s 40 volnými minutami do všech sítí + nějaké ty výhody. Myslím, že tam je volání do O2 o víkendy zdarma, ale to bych kecal. Levnější už je pak tarif O2 kůl za 180,-. Nějaké ty volné minuty a smskování do sítě O2 zdarma. Tady musí být zákazník maximálně 26 let starý.
A jaké v tom jsou neplechy?
Je to jen pro ty, kteří mají Vodafone paušál se smlouvou minimálně 6 měsíců nebo si dobíjí kredit a pro ty, kteří mají T-Mobile pouze kredit. Znáte to, konkurence a přebírání zákazníků, jak to normálně na trhu chodí. Číslo se portuje (převádí), čili zůstane nezměněné a zůstává stejné. V tom bych viděl, krom cen na kterých se dá ušetřit, velkou výhodu.
To jen tak na okraj. Nechci tady tím hltit fórum. Kdyby někoho něco zajímalo více, tak PM.
A jaké v tom jsou neplechy?
Je to jen pro ty, kteří mají Vodafone paušál se smlouvou minimálně 6 měsíců nebo si dobíjí kredit a pro ty, kteří mají T-Mobile pouze kredit. Znáte to, konkurence a přebírání zákazníků, jak to normálně na trhu chodí. Číslo se portuje (převádí), čili zůstane nezměněné a zůstává stejné. V tom bych viděl, krom cen na kterých se dá ušetřit, velkou výhodu.
To jen tak na okraj. Nechci tady tím hltit fórum. Kdyby někoho něco zajímalo více, tak PM.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:Já mám tarif Student od VF. Za 300 měsíčně Internet + 50 minut (po provolání za 3 Kč/min) + 200 SMS (po propsání 0,5 Kč/kus): jde to jak u paušálu, tak u nabíjecí karty. Akorát musíš mít vždycky dostatečný kredit.
Přesně toto bych byl ochoten do tarifu investovat, jsem student, takže by problém neměl být.
Akorát potřebuji být u O2.
Nyní mám HTC Desire s Androidem, takže potřebuji internet i mimo wifi síť, navíc za měsíc prosmskuji + provolám kolem 250Kč.
Nemáte někdo nějaký tip na přesně takovýto tarif u O2, nebo se jich raději rovnou zeptat a odkázat to na konkurenci ?

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
To si neumíš vybrat? http://www.o2.cz/osobni/volani-a-tarify/
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě umím a mám už své priority, ale jak můžeš vidět, tak se zde nenachází takový, který by mi vyhovoval. Vodafone to ale nabízí, dokonce si to můžeš konfigurovat i online. U O2 ovšem ne.
Napsal jsem jim email, tak jsem zvědav.
Napsal jsem jim email, tak jsem zvědav.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
-
- Pohlaví:
Tak to já taky, u kyslíka jsou pěkný kreténi. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo to zkus na kyslíka tak, že bys rád přešel na paušál, ale žádný ti nevyhovuje, tak jestli by ti neuvolnili číslo, že bys chtěl ke konkurenci a uvidíš, jak ti hned seskládají nabídku a za lepší cenu jak jinde!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Několik let jsem u Vodafonu a jde to. V současnosti mám paušální poplatek 279 Kč, 50 minut/50 sms.
V reálu samozřejmě provolám víc, ale většinou se vejdu do 500. Vzhledem k tomu, že vyšší tarif už bych nevyužil, 5 kč/min a 1,20 za sms na české poměry ujde.
V reálu samozřejmě provolám víc, ale většinou se vejdu do 500. Vzhledem k tomu, že vyšší tarif už bych nevyužil, 5 kč/min a 1,20 za sms na české poměry ujde.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nemusíš všechno dělat z mobilu, dá se šetřit, posílat sms zdarma z pc a volat třeba skypem také.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4379
-
od HelFix