Dobry den, pc AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, 2600 MHz 4gb RAM.
Problém spočívá v tom, že když jsem včera hrál nějakou hru, tak se zničeho nic pc začalo neskutečně sekat a po té začínalo chvílemi uplne zamrzat a vytížení procesoru bylo pořád 100% (na obou jadrech). Tak sem hodil restart, ale když pc nastartovalo, tak po cca 3minutach zase bylo vytížení procesoru 100% a pc zase zamrzalo. Myslel jsem, že je problém ve chlazení, protože teplota proc byla hned po startu 57 stupnu, tak jsem vše důkladně vysál ale pořád níc. Tak se obracím na vás, jestli někdo nevíte co s tím. Jinak v nouzovém režimu pc funguje normálně. (bod obnovení jsem tez zkousel)
Problém potrebuji vyresit rychle, protoze musim dodelat stranky do skoly, tak prosím o rychlou odpověd. Děkuji
Velký problém s PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Velký problém s PC
Nejspíše jsi ulovil nějakého šmejda. Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Návod najdeš v této sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jinak jsem zapomněl dodat, že pc funguje 1 rok bez problému, až ted.
A tomu programu...ten nemůžu spustit, protože ted jedu v nouzovém režimu a v normalnim pc funguje 3min a to stejne najizdi system
A tomu programu...ten nemůžu spustit, protože ted jedu v nouzovém režimu a v normalnim pc funguje 3min a to stejne najizdi system
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat do Správce úloh, co žere nejvíce výkonu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pravě že je vše v naprostém pořádku (leda tak explorer 18 000kb, ten zere nejvice) vsechny ostatni programy jsou v normalu.
já bych to viděl na základni desku,tuhle sem měl jeden připad s procesorem podobným co máš ty a pořad jel jen na 100%,poslali sme na reklamaci a došlo se k zavěru že je špatna základní deska
-
- Pohlaví:
Nekoukej na využití paměti ale na CPU, něco ten procesor zatěžuje. Ten proces je třeba vypnout /dá-li se/ a potom udělat ten log jak psal Pic.
Vysávání se ne že nedoporučuje, ale zakazuje! Je to nejrychlejší způsob jak odpravit desku ad., anebo vysát nějaký jumper!
tak jsem vše důkladně vysál ale pořád níc
Vysávání se ne že nedoporučuje, ale zakazuje! Je to nejrychlejší způsob jak odpravit desku ad., anebo vysát nějaký jumper!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5816
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22