Mam problem asi takovy, doma mam notas cca 4roky starej a donedavne doby bylo vsechno v pohode. Pak zacal zamrzat I.exploler, a za nedlouho prestala fundovat i mozilla. Opera i chrom hlasili taky chyby, tak sem nevahal preinstaloval windows. Ale po preinstalovani win (xp home edition) problem zustal porad stejny, i kdyz jsem zformatoval cely disk. Netusi nekdo, co by my mohlo pomoct, krom nejakeho odborneho servisu?
vsechny prohlizece padaji
vsechny prohlizece padaji
Zdravim all moudre hlavy
Mam problem asi takovy, doma mam notas cca 4roky starej a donedavne doby bylo vsechno v pohode. Pak zacal zamrzat I.exploler, a za nedlouho prestala fundovat i mozilla. Opera i chrom hlasili taky chyby, tak sem nevahal preinstaloval windows. Ale po preinstalovani win (xp home edition) problem zustal porad stejny, i kdyz jsem zformatoval cely disk. Netusi nekdo, co by my mohlo pomoct, krom nejakeho odborneho servisu?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
Re: vsechny prohlizece padaji
Zkus províst test disku třeba pomoci HDTune nebo ideálně SW od výrobce (otázka je jestli bude ještě po 4 letech dostupnej). Dál můžeš zkusit otestovat i paměti pomocí MemTestu nebo GoldMemory+
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 8009
-
od WinDroid
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2025 11:13