Mám problém s tím že nemůžu zmáčknout levou a horní šipku zároveň, skoušel jsem jinou klávesnici, nepomohla. =)
Budu vděčný za každou radu =))
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 kvě 2011 21:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „Klávesnice-šipky“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Klávesnice-šipky“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
IMHO myslí že když třeba jede autem a zmáčkne šipku dopředu (plyn) a doleva tak to neodbočuje, odbočí to jenom když pustí plyn. Tohle my dělali taky nějaký hry (nešly 3 šipky najednou) a vyřešil jsem to hraním na WASD.
Myslím si, že je to normální... prostě žádný počítač/klávesnice nereaguje/neboli na tom nefunguje nějaká kombinace dvou kláves. Chyba nebude ani v PC, ani v klávesnici.
Není to žádná vada, nebo tak.. pokud ti to někdy na nějakém PC šlo, tak to sem napiš, pokud ne, tak je to tak, jak jsem napsal.
Pokud to jiná klávesnice nedělá, tak nehledej cghybu ani ve hře, ani v PC ale právě v ní. Nová klávesnice stojí 200, takže to nebude až tak drahá "oprava"
Honza522: Že klávesnice nebere 2 a víc tlačítek najednou? A velké písmena píšeš vždy přes caps bez shiftu? Nebo Ctrl+Alt+Del nefunguje?... Stejně tak v hrcáh (obzvláště závodních) se potřebuješ hýbat dopředu a třeba i zatáčet. Nebo řadit. Nebo cokoliv jiného
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Internet máme dobrý, ale vždy při streamu to vyhodí chybu, že je internet nedostačující. Doma problém nebyl, ale nyní jsem se nastěhoval k přítelkyni. Internet šlape, ale stream prostě na PS5 nejde. Byl jsem koupit síťový kabel a stejná chyba.
Když...
Poslední příspěvek
Vzdyt to ma jen 20 Mbits. To bude rado kdyz to bude stihat stream v 720P.