Do normálního Windows se dostanu bez problémů...
Jak jsem psal, při spuštění Microsoft Windows Recovery Console = tam mi pak naběhne také modrá smrt a konec...
Spustil jsem PC v nouzovém režimu - spustil ComboFix - fáze tři, pak jsem se otočil a šup - vypnuto :-)
Co mám teda dělat?
Nejde nainstalovat Flash Player - HiJackThis log Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde nainstalovat Flash Player - HiJackThis log
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
http://www.edisk.cz/stahni/29485/T-Clea ... 8.5KB.html
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj antivir a antispyware ,následně T-Cleaner smaž a zapni si znovu antivir a antispyware.
Někam postni obsah této složky:
C:\Windows\minidump..
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
vyčisti systém CCleanerem
a použij i T-Cleaner
http://www.edisk.cz/stahni/29485/T-Clea ... 8.5KB.html
smaže vše po Combu,MWAVu atd.-stáhneš>spustíš
pozn. před stažením T-Cleaneru a po dobu čištění deaktivuj antivir a antispyware ,následně T-Cleaner smaž a zapni si znovu antivir a antispyware.
Někam postni obsah této složky:
C:\Windows\minidump..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Antivir mám odinstalovaný, firewall vypnutý (očekávám tedy, že mi v současné době běží do PC celá rodinka virů a zvou i sousedy a známé)...
Teď mi tu běží avast. CCleaner je hned v řadě.
Pak tedy zkusím ten T-Cleaner...
Tady je ta složka...
http://www.edisk.cz/stahni/66952/Minidu ... .43KB.html
Teď mi tu běží avast. CCleaner je hned v řadě.
Pak tedy zkusím ten T-Cleaner...
Tady je ta složka...
http://www.edisk.cz/stahni/66952/Minidu ... .43KB.html
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To bude asi víc důvodů:
The Ialmdev5.dll is a GHAL Driver and is a component from the Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows. Knowing this, update you graphics card with the latest driver.
Zkus přeinstalovat ovladače grafiky , na starší , nebo ty co byly funkční..
nic1394.sys drivers---Nic1394.sys with description IEEE1394 Ndis Miniport and Call Manager is a driver file from company Microsoft Corporation belonging to product Microsoft® Windows® Operating System.
Měl bys mít na CD k zákl. desce .
ialmdev5.dll--ialmdnt5.dll is a module associated with Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows NT(R) from Intel Corporation. Non-system processes like ialmdnt5.dll originate from software you installed on your system.
ialmrnt.dll ---Intel(R) 82945G Express Chipset Family
tedy pokud máš CD s ovladači k desce a ke grafice , přeinstaluj!!
Hal.dll---http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/restorehaldll.htm
NTFS.SYS---Zazálohuj si svoje důležitá data, to kdyby po kontrole disku už systém nenaběhl.
Dej start-spustit
-do okénka napiš :
-potvrd enter.
-naběhne Ti tohle okénko, dáš A, po restartu se spustí kontrola disku.
The Ialmdev5.dll is a GHAL Driver and is a component from the Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows. Knowing this, update you graphics card with the latest driver.
Zkus přeinstalovat ovladače grafiky , na starší , nebo ty co byly funkční..
nic1394.sys drivers---Nic1394.sys with description IEEE1394 Ndis Miniport and Call Manager is a driver file from company Microsoft Corporation belonging to product Microsoft® Windows® Operating System.
Měl bys mít na CD k zákl. desce .
ialmdev5.dll--ialmdnt5.dll is a module associated with Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows NT(R) from Intel Corporation. Non-system processes like ialmdnt5.dll originate from software you installed on your system.
ialmrnt.dll ---Intel(R) 82945G Express Chipset Family
tedy pokud máš CD s ovladači k desce a ke grafice , přeinstaluj!!
Hal.dll---http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/restorehaldll.htm
NTFS.SYS---Zazálohuj si svoje důležitá data, to kdyby po kontrole disku už systém nenaběhl.
Dej start-spustit
-do okénka napiš :
Kód: Vybrat vše
chkdsk /f/r
-potvrd enter.
-naběhne Ti tohle okénko, dáš A, po restartu se spustí kontrola disku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Mockrát děkuji za rady...
Pokusím se to vše udělat. Opět jsem si nainstaloval antivir, abych mohl plně fungovat a pracovat.
Toto téma bych uzavřel a uvidíme, jestli mi pak vše půjde bez problémů...
Ještě jednou mockrát děkuji za ochotu...
Pokusím se to vše udělat. Opět jsem si nainstaloval antivir, abych mohl plně fungovat a pracovat.
Toto téma bych uzavřel a uvidíme, jestli mi pak vše půjde bez problémů...
Ještě jednou mockrát děkuji za ochotu...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dokud si neověříš funkčnost, tak nic nezavírej, jelikož jak to zamkneš, tak už sem nebudeš moct psát a další téma by v tom mohlo nadělat guláš, než se zorientujeme, co jsme dělali a co ne. Sděl nám pocity jak PC funguje..
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Nejde nainstalovat Flash Player - HiJackThis log Vyřešeno
Jenže nyní nemám na řešení tak závažného problému čas. I když jsem strašně vděčný za rady od jaro3, které byly rychlé a přesné, tak jsem problém vyřešil, že IE nepoužívám a používám Mozillu, kde Adobe Flash Player nebyl problém nainstalovat. Projedu si ještě PC antivirovým programem AVG a jelikož mám moc práce, tak to asi bude vše...