Nejde nainstalovat tiskárna
Re: Nejde nainstalovat tiskárna
Zálohu registrů mi ten program nabídne? Nebo si je mám ulozit nekam do jiný slozky abych je nesmazal?
XP manager jo a ten druhý jak vidno tak také, ono měl by to nabídnout snad každý podobný prográmek... (pokud by to před mazáním nenabízel tak bych se s ním rychle rozloučil, a bez mazání by mazal, ale z komplu 
(eventuelně zkus ještě techpodporu HP....)

(eventuelně zkus ještě techpodporu HP....)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
A co bych tím měl přednostně opravit, abych si neco navíc nepoškodil a compu nepohoršil? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Čer 2011 21:01) ---
Kazdopadne pockam jeste na odpoved uzivatele X, a pak to zkusim tim programem pročistit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Čer 2011 21:01) ---
Kazdopadne pockam jeste na odpoved uzivatele X, a pak to zkusim tim programem pročistit.
Já dělám klasický > register cleaner > scan a pak záloha, se smáznutím neplatných registrů, jako v ccleaneru.
(no a pak bych se zaměřil na konkrétní položky registru s tou tiskárnou, kdy si jsem měl problém s pinnaclem, nešel znovu nainstalovat - originál soft, muselo se toho promazat vícero, mám dojem že i nějaký installshield atd.... už přesně nevím)
Ale počkej na X,
a jelikož to nebere setup ani z cd ani net, pak bych to zkusil ještě na tom > HP < některý soft se zakousne tak, že jsou nutné k vysekání použít utilitku k tomuto účelu "ušitou" autorem softu, toto lze obdržet na stránkách tech. podpor daného konkrétního produktu.
(no a pak bych se zaměřil na konkrétní položky registru s tou tiskárnou, kdy si jsem měl problém s pinnaclem, nešel znovu nainstalovat - originál soft, muselo se toho promazat vícero, mám dojem že i nějaký installshield atd.... už přesně nevím)
Ale počkej na X,
a jelikož to nebere setup ani z cd ani net, pak bych to zkusil ještě na tom > HP < některý soft se zakousne tak, že jsou nutné k vysekání použít utilitku k tomuto účelu "ušitou" autorem softu, toto lze obdržet na stránkách tech. podpor daného konkrétního produktu.
Naposledy upravil(a) jaojao dne 16 čer 2011 05:36, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
lukIN01 píše:To znamená že mi blbne mechanika?
A na to jsi zase přišel kde?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
K ověření, že je funkční mechanika a nepoškozené CD s instalačkou, zkus zkopírovat některé soubory do vytvořené složky na disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
X: To jsem myslel špatně, dobrý nepochopil jsem...
Pic: To funguje :)
Pic: To funguje :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4879
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4216
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 4
- 3233
-
od sasshrek