Zdravím,
slyšela jsem už hodně negativních i pozitivních názorů na tento tablet. Má s ním někdo zkušenosti? Případně jaké v něm vidíte chyby, kromě příliš vysoké ceny a nepraktického skládání. Děkuji za každé vyjádření názoru k tomuto přístroji.
Odkaz např.: http://interlink.tsbohemia.cz/tablet-acer-iconia-tab-w501-10-1-amd-c-50-2gb-ssd-32gb-wifi-3g-cam-dock-w7hp-32bit_d129739.html
Výběr nového Netbooku/tabletu
Výběr nového Netbooku/tabletu
Naposledy upravil(a) Haide dne 01 črc 2011 18:16, celkem upraveno 1 x.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Acer Iconia Tab W500/W501
Zkráceně, je to Acer a má Windows. Více negativ netřeba. Když bych zvažoval tablet, tak asi Galaxy Tab.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
To, že má Windows je právě důvod, proč po něm pokukuji. Je samozřejmé, že každý, kdo přemýšlí o tabletu chce především hračku, což nepopírám. Nicméně na té mé hračce by se mi i hodila možnost používání, alespoň částečně jako u normálního notebooku/netbooku.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenže těžkopádný Windows se na tablety absolutně nehodí, už u netbooků je to zlo. Apple to pochopil a kde teď je.. 

Tak samozřejmě Apple je někde jinde. Popravdě tak nějak s nadějí vzhlížím k avizovaným Windows 8 a doufám ve změnu. Na druhou stranu čekat s výběrem tabletu se mi na ně také nechce, protože kdoví, co a kdy to zase bude...
Re: Výběr nového Netbooku/tabletu
Vzhledem k tomu, že doopravdy nemohu mít v tuto chvíli na počítači jiný operační systém než Windows (škola, programy), hledala jsem dál a našla tento: http://interlink.tsbohemia.cz/netbook-asus-eee-t101mt-10-1-led-intel-atom-n570-2gb-320gb-wifi-bt-cam-w7hp-white_d124484.html
Prosím o co nejvíce názorů.
Prosím o co nejvíce názorů.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z bláta do louže, to by sis naběhla. Když už máš podmínku Windows, proč si vlastně nevybereš nějaký 13" NTB? U tabletů s tímhle moc nepochodíš.. 

Já bych si raději koupil netbook než tablet. A Acer teda opravdu nemám rád, ale to není objektivní, protože to je můj názor a názor má každý člověk jiný...
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš něco mobilního a aby to něco vydrželo a mělo Windows, tvojí jedinou volbou by měla být série TimelineX od Aceru.
Výdrž má kolem 8 hodin, solidní zpracování a výborný výkon. Např. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Tablet bych nekupoval, pokud potřebuješ mít chytrou mobilní hračku u sebe, kup si normální mobil s Androidem, takto to mám já u svého HTC Desire, jeho procesor 1Ghz všechno stíhá a výdrž je při používání den.
Pokud si chceš koupit netbook, výrazně ti doporučuji, kup ho, jenom v tom případě, že od něj očekáváš serfování po internetu a Office.
Na nic jiného se nehodí, snad teda ještě nějaké to multimediální využití, ale tím použitelnost končí. Hry si na tom nezahraješ , myšleno opravdové hry, ne blbosti ve flashi. Ty si tam sice zahraješ, ale i ty se můžou trhat.
Výdrž má kolem 8 hodin, solidní zpracování a výborný výkon. Např. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Tablet bych nekupoval, pokud potřebuješ mít chytrou mobilní hračku u sebe, kup si normální mobil s Androidem, takto to mám já u svého HTC Desire, jeho procesor 1Ghz všechno stíhá a výdrž je při používání den.
Pokud si chceš koupit netbook, výrazně ti doporučuji, kup ho, jenom v tom případě, že od něj očekáváš serfování po internetu a Office.
Na nic jiného se nehodí, snad teda ještě nějaké to multimediální využití, ale tím použitelnost končí. Hry si na tom nezahraješ , myšleno opravdové hry, ne blbosti ve flashi. Ty si tam sice zahraješ, ale i ty se můžou trhat.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Dobrá, tak pokud tedy Acer TimelineX, tak tento maličký: http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/model/LX.PTV02.293 už je obecně taky, jakožto netbook špatný? Jde mi doopravdy o velikost, protože v okamžiku, kdy běhám z přednášky na přednášku přes půl města, velký notebook je ne příliš pohodlná věc. (Teď mám 15,4" a po několika přechodech na hodiny toho mám doopravdy dost...) Moje původní představa velikosti končila někde u těch 12"... Další věc je cena, protože více než 15 000 kč zřejmě dohromady nedám. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To už není netbook, ale subnotebook. Netbooky jsou s ATOMem nebo s brazos. Výkon to na tu velikost bude mít slušný
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Okey, to jsem potřebovala slyšet. Děkuji moc za radu... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr nového PC - 30k budget 1080p
od RoOfli » 20 zář 2024 15:01 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 5157
-
od RoOfli