sekání pc po přeformátovaní
sekání pc po přeformátovaní
dobrý den mám jeden větší-menší problém, před přeformátováním problém nebyl... na začátku taky ne, ale teď, tak třikrát do dne se mi prostě sekne počítač, normálně regulérně, obraz jede, s myší ani nepohnu, hudbu slyším, a to jsem jenom na internetu, vždycky pc restartnu přes tlačítko vepředu, dneska mi to ještě napsalo : nelze číst z disku, vážně si nevím rady, grafika má teploty kolem 60 stupňů celsia a procesor 40 stupňů celsia
-
- Pohlaví:
Re: sekání pc po přeformátovaní
Co rozumíš pojmem "přeformátování"? Nic takového není. Nejspíš si HDD zformátoval a nainstaloval systém. Jaký? Nainstaloval si potom všechny potřebné ovladače?
jasně, že přeformátování hdd, nevím dělali mi v servisu, takže by mělo být všechno ok, systém je stejný jako byl předtím - windows xp
Proč jsi to dělal, když problém předtím nebyl?
víš jak máš načítání windowsu, tak prostě se mi to vžycky seklo, modrá obrazovak spousta čísel a textu, a tak pořád dokola...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Může být špatná RAM, použij memtest, HDD zkontroluj utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho co píšeš - "dneska mi to ještě napsalo : nelze číst z disku". Nejspíše máš problém s diskem. Zkus spustit kontrolu disku s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3088
-
od Mety