24" iiyama ProLite E2473HDS
24" iiyama ProLite E2473HDS
Ahoj plánuji koupit nový monitor. Chci se vejít do 5000kč vč. DPH. Mám ho na filmy, hry i kancelářské práce. Chci, aby byl Full HD. Preferoval bych i LED. Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto monitorem nebo jestli by mi někdo nějaký nedoporučil. Díky moc
Re: 24" iiyama ProLite E2473HDS
Ten co mam v podpisu
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Ten je ale bohužel o 3 tisíce dražší. :-)
Tak jsem si ho koupil. Mám ho dva dny, pouštěl jsem Full HD film, hrál CoD4. Zatim jsem nenalezl žádnou vadu. Barvy jsou parádní. Od 19" 4:3 To je velikej rozdíl. Jen ty repráky nehrajou moc extra. Jsou úplně bez bass. :-) Ale jinak paráda, můžu jen doporučit.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Shagohod, rada opět užitečná jak nanuk v zimě..
Za ty peníze sis mohl pořídit výrazně lepší IPS panel, ale co. Hlavní je, že jsi spokojen..

Za ty peníze sis mohl pořídit výrazně lepší IPS panel, ale co. Hlavní je, že jsi spokojen..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”