-frost-: Dle fotky je mi jasný, že seš člověk od systému jako já:)) Souhlasím s Tebou, co se týče zbytečně vysoký ceny za sluchátka k telefonu, nicméně pokud na to ten člověk má, tak proč ne ) Jinak o Jays A-Jays slyším poprvý a to sem vystřídal relativně velkou kupu sluchadel.
P.S. Nakonec stejně nejlíp hráli sluchadla za 700 z Datartu. Trochu paradoxní
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pouze sem mu sdelil co mi napsali z czech compu pred koupi.Jinak jsi nejak moc chytryy....na mp3 320kbps to v pohode staci,pokud chces poslouchat 1411kbps tak si pak kup za 5-10 tisic sluchatka Proc by si nemel koupit trochu lepsi sluchatka k mp3 a mobilu??? Mozna by ses divil jak rozdilne podani maji sluchatka i telefonu a mp3( samozrejmne nepocitam nejake 192kbps a nize ,minimalne tech 256kbps).Muj nazor je,ze bys me kritizovat hlavne sam sebe a svuj postoj k jeho otazce,jako audiofil evidetne Tvuj postreh spad do jineho fora a formatu...(casopis stereo??? nebo neco takoveho) .....
tady ale vůbec nejde o to, jestli je ta cena vysoká nebo ne. jde o to, že ten telefon nemá dostatečně kvalitní zvukový výstup, který ta sluchátka potřebují. V tu chvíli budou hrát naprosto podprůměrně.respektive přehrají prostě to, co se do nich pustí, hlavně tedy co se té kvality týče. V tu chvíli pak ale naprosto postačí sluchátka za pár stovek... Budou to naprosto zbytečně vyhozené peníze
Galetti: Meleš uplný blbosti. Kvalitu zvuku vždy určuje nejslabší článek systému. Možná Tě to překvapuje, ale je to tak. Tady je nejslabší článek telefon. Kdybych tu Nokii neměl, tak neřeknu, ale vím co to je za "krám" a jak "kvalitně" hraje.
Ten mobil mi na hudbu přijde velmi dobrý, přeci jenom je to hudební mobil...rozdíl mezi peckama za 200kč a kosskama je obrovskej...podle mě bude poznat i rozdíl mezi těmi co jsem měl a novými sluchátky.
Ten rozdíl, ale bude i mezi peckama za 200,- a sluchátkama za 600 ,- :) Nicméně chceš-li házet perly sviním, nic Ti nebrání v tom koupit si sluchátka za 2000,- , ačkoliv by stačily ty za 600 ,-
Naposledy upravil(a) Orcus dne 01 srp 2011 22:48, celkem upraveno 1 x.
Nejsem audiofil a časopis stereo nečtu... Jen se mu snažím poradit a říkat věci tak, jak jsou. narozdíl od tebe ovšem. Pokud považuješ reklamní blábol czc za pravdivý, tak je mi tě vskutku líto. Oni to mají jako svůj byznys. Co myslíš, že ti odpoví. “ne, tato sluchátka jsou pro vás zbytečná, neberte je“(??)dost naivní názor, nemyslíš?v tu chvíli by si tu však ale neměl radit druhým lidem, za co by měli utrácet své peníze...
sorry ,ale to si nemyslim,Mam nokii C7 teda zadny hudebni teelfon ani pozlaceny konektor.presto je to podani basu a vysek hodne rozdilne.I mp3 z mobilu dokazi jednotliva sluchatka podavat hodne rozdilne a ten rozdil znatelne slysis teda pokud jsi alspon trochu narocny na zvuk a neni Ti jedno jake to ma podani vysek a basu.ZKousel sem treba SONY MDR 200 cca za 1000kc a muzu Ti rict,ze to je rozdil mezi jejich plechovym zvukem a cistym zvukem a jasnymi bassy od Sennheiseru HD 215.Btw.co muzu doporucit co se tcye mobilu je aplikace od lonely cat games .LCG jukebox s vybornym eqaulizerem ,ktery take sam o sobe dokaze o 2 tridy zvednout kvalitu zvuku z mobilu oproti defaultnich prehravacum(Ted mluvim o Nokii a HTC) Sony nevim jak to ma....
To Frost: slow down bro.... Ptal se na nejake dobre sluchatka s dobrym zvukem..Dal sem mu tip.To ,ze mi napsali ,ze je rozdil mezi baleni snad neni uz relevatni tady slo o typ na HD 215 klasicke,zadnou dvojku nebo jak to maji oznacene sem ktomu nepridaval.
SanDisk Sansa Clip+. co se týká čistokrevných “empétrojek", tak tento patří k nejlepším. Hodně zajímavá cena, podpora mp3, wav, flac...stěžejní formáty.pokud ty slechy píchneš do něj a pak zpět do telefonu, poznáš k*rva rozdíl
Galetti: Zdá se mi, že si pleteš hlasitost bassů a kvalitu bassů. Samozřejmě, že někomu stačí opálit ekvalizérem hlasitost bassů na úkor jejich kvality ( čím vejš je šavle na EQ od 0, tím horší je jejich kvalita).
Pernee44: S mp3 přehřávačem neporadím, protože naposledy sem měl walkman. Discman i mp3ka mě minuly. Za to sluchátek sem ozkoušel hafo, tudíž v těch se jakžtakž už vyznám:)
Edit: Podporu formátu "flac" bych bral jako stěžejní, protože to je víceméně jedinej beztrátovej formát
Orcus: No ta dobre ,mas pravdu uz 5 let chce vyhodit ten otcuv kram Marantz v obyvaku ,protoze je preekvalizerovany a velky jak krava a nepouzitelny pro dnesni dobu...Sice na nem hrali senn dobre,ale to bude take jen hlasitost bassu.....Tohle je fakt o nicem,..ze sem mu vubec daval nejaky typ.......a pletl se do toho...jsou tu experti od jayjay sluchatek..... tak sorry ,keep goin´
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...