Jednoho parneho dne mi zamrzl PC.. Tak jsem ho natvrdo vypnul, ale kdyz jsem ho zkusil znovu zapnout, tak jen hucel vetrak od procesoru a monitor totalne bez odezvy. Z tohoto jsem usoudil, ze mi v tom vedru chytla deska nebo procesor. Oboje (desku i proc.) jsem vymenil a zkusil PC zapnout. PC nabiha jak ma, az na to, ze vetrak od procesoru bezi na max a PC se zhruba do 40 vterin vypne (nekdy driv nekdy pozdejs). Mam pocit, ze by to mohlo souviset s teplotou procesoru a biosem na nove desce (ze tam jsou nastavene prilis nizke teplotni limity)
Prosim vas o pomoc, uz si nevim rady. Predem dekuju.

PS: jeste dodam ze deska je gigabyte a proc. Intel pentium 4.
EDIT:
Takze PC prestal padat po 40 ti vterinach, ale jakmile ma naskocit obrazovka pro volbu uzivatelskych uctu, tak presne v tom momentu se PC restartuje. (jinak jeste dodam ze teplota cpu okolo 85 stupnu, protoze jsem zatim nekoupil termopastu.). Takze problem bude jeste nekde jinde, ale netusim kde.. Mozna ve winech? Nechapu, proc to spadne prave v momentu kdy maji naskocit uzivatelske ucty.. S HDD to nemuze mit nic do cineni ? Pri vymene desky jsem zjistil ze SATA kabel od HDD mi nepasuje k nove desce, tak jsem ho napojil pres SATA pripojku, kterou jsem nasel na kabelu pripojenem do dvd mechaniky.