V notebooku nelze přehrát film
V notebooku nelze přehrát film
Ahoj, mám problém, mám vypálených spousty filmů, na DVD přehrávači normálně přehrát jdou, ale v notebooku ne. Dříve přehrávat šli, ale před pád dny jsem z notebooku vypalovala a od té doby se pořád ukazuje že DVD je prázdné a jestli na něj chci něco vypálit, nejde otevřít. Zkoušela jsem film otevřít ve vlv, mp, ale také to ukazuje že doisk je prázdný....problém bude asi v nastavení, ale netuším kde něco přenastavit. 100% vím, že dvd prázdné nejsou, bez problémů fungují v jiném pc, nebo přehrávači... díky
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V notebooku nelze přehrát film
Ahoj, seš si jistá že mechanika v notebooku je funkční? Zkus nějaké jiné cd třeba s písničkami...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Ahoj, no to taky řeším, písničky taky nejdou, ale nefungují pouze vypálené, jak písničky tak filmy... a dříve fungovali, vím že jsem si filmy pouštěla ale teď ty samé nefungují.... Třeba hry, cd s programi, originální písničky a filmy fungují normálně... takže si myslím, že se to musí nastavit, nebo je tam nějaká aktualizace co brání přehrávání kopií??? netuším... nebo ještě je to nějak blbě vypálené... ale jak říkám dřív to fungovalo, počítač se nepřeinstalovával, tak je divné, že by tam chyběl nějaký program který to dříve přehrál....
- SimiX-[Poradím]
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj já osobně bych ti radil stahni si např. GOM player a v něm to pujde mě to taki nešlo pak jsem si stahl gom player a jde to použivam na filmy gom a na písničky windows media player .... jestly jsem pomoh budu rád ...
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše bude problém se čtecí hlavou. Protože neumí přečíst strukturu toho vypáleného CD/DVD. Zkus, jestli máš, vyčistit mechaniku čistícím CD. (Má na spodní straně štětinky). Možná ti to pomůže.
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4262
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 12:16
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 3098
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 4
- 3780
-
od zeus