Dobrý den,
když spustím počítač, můj monitor nezobrazuje žádný obraz. Systém se přitom načte (soudím podle zvuku). Nedělal jsem žádné zásahy v mém PC, takto funguje už dva roky bez zásahu. Zaregistroval jsem ale problém při startu - normálně to hlasitě pípne a rozjede se systém, tentokrát ale asi tak 5-6 krátce tlumeně pípne (cca co sekundu) a až pak se rozjede dle normálu.
S případnými radami předem díky.
Monitor nezobrazuje obraz Vyřešeno
Re: Monitor nezobrazuje obraz
Neco podobneho jsem mel taky u me to byl vadny PCI-E slot takze jsem musel koupit celou desku
-
- Pohlaví:
Nemusí to být tak tragické, je třeba vědět verzi Biosu a podle BeepCode určit jakou chybu to signalizuje.
Ono to ani není pípnutí, ale takové to "prp" (lépe to popsat neumím).
-
- Pohlaví:
Zkontroluj kabely, jestli vše sedí, případně vyzkoušej monitor na jiném PC. Také můžeš zkusit vyndat a znova usadit GK.
Kabely jsem zkontroloval, grafickou kartu znovu usadil, vše vytáhl a znovu zapojil, ale děje se to pořád. Monitor bohužel momentálně nikde otestovat nemohu, stejně tak i ostatní komponenty.
-
- Pohlaví:
Pak ještě můžeš přeinstalovat ovladače GK, ale ty zvuky při startu jsou podivné.
A jak mám přeinstalovat ovladače, když na monitoru nic nevidím?
Jak dlouho ti to dela neinstalovals treba pred tim nejnovejsi ovladace nebo neco?
-
- Pohlaví:
Siles píše:A jak mám přeinstalovat ovladače, když na monitoru nic nevidím?
Potom koukej co píšeš!
normálně to hlasitě pípne a rozjede se systém, tentokrát ale asi tak 5-6 krátce tlumeně pípne (cca co sekundu) a až pak se rozjede dle normálu.
Systém se rozjede, ale monitor nic neukazuje...
-
- Pohlaví:
To já zde ovšem nevidím a normál je normál.
Vyzkoušet tento monitor na jiném PC, případně jiný monitor zde. Pokud se neodhalí závada, pak jinou GK, třeba půjčenou. Jinak to asi zjistit nejde!
Vyzkoušet tento monitor na jiném PC, případně jiný monitor zde. Pokud se neodhalí závada, pak jinou GK, třeba půjčenou. Jinak to asi zjistit nejde!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11116
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41