Zdravím. Potřeboval bych pomoci. Poslední dobou byly moje windowsy docela nestabilní a tak jsem otestoval ramky memtestem. Těch chyb co to našlo jejda jejda. Snažil jsem se to nějak opravit. Ale teď se mi Windows ani nespustí. Proběhne logo Windows 7, kdy se spojí ony 4 barvy pak 10vteřin nic pak problikne BSOD (nemůžu to zastavit), nemůžu vidět co se tam píše :/ a restartuje se to. Opravit windows 7 nepomohlo. Mám dojem, že je to operačními pamětmi. Ale teď se dostávám k hlavnímu problému a to je ten, že jsem vyndal všechny 3 nechal jsem teda každou 1 ramku samotnou zapojenou. Nechal jsem ji v každém slotu A1 B1 A2 B2, ale furt je to stejné.
Je chyba ve VŠECH operačních pamětích? Je chyba v základovce? Zdroj?
Prosím poraďte.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2011 20:21) ---
Tak jsem to zkusil natočit je to v hrozné kvalitě, ale rozpoznal jsem tam tu chybu
C000021a Fatal system error. Bohužel jsem k tomuto problému našel tolik věcí, že nevím kde začít a taky se mi zrovna nezdá, že bych měl všechny 4 kusy ramek špatné?!
Windows memory test, který lze spustit při načtení boot dvd chybu nenašel, ale systém se opět nespustil. Prosím pomoc