Taktéž přispěji. Bohužel na nějakou větší obměnu již delší dobu nezbývá čas..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ještě k tomu wallpaperu, za ten musím poděkovat uživateli Spyke, který tady taky ukazoval svojí plochu (stránka 52, úplně dole) - nebýt toho tak se do nějakýho dalšího upravování asi ani nepouštim, takže ještě jednou díky ... jinak wallpaper jsem si musel upravit na svoje rozlišení (1280x1024). Snad jsem na nic nezapomněl
AMD Athlon II X3 440, Gigabyte GA-770T-USB3, ATI Radeon HD 5750, Kingston 4 GB (kit 2x2 GB) DDR3 1333 MHz, WD Caviar Black 500 GB, Seasonic Energy Knight SS-400ET 400W OEM, Windows 7 64bit
Říkal jsem si, že mi je ta tapeta nějaká povědomá. A děkovat není třeba..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Na ploše pravym => přizpůsobit => barva oken => intenzita barvy úplně doprava a když si dáš zobrazit směšovač barev tak jas úplně doleva. Průhlednost mam povolenou.
AMD Athlon II X3 440, Gigabyte GA-770T-USB3, ATI Radeon HD 5750, Kingston 4 GB (kit 2x2 GB) DDR3 1333 MHz, WD Caviar Black 500 GB, Seasonic Energy Knight SS-400ET 400W OEM, Windows 7 64bit
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Dobrý den.
Bych měl 2 dotazy ohladně raspi 5 a raspios-bookworm.
Co použivate na připojení přes vzdalenou plochu z win a androidu?
Dosud jsem použival Real VNC-Viewe, ale ten si s bookworm nějak nerozumi.
Jak vyřešit vice ploch a jejích přepinaní...
Poslední příspěvek
Použivam raspi už od verze 3 a nikdy se mi nestalo, že bych klik někam jinam.
Tento problem nebyl nikdy. Až u verze bookworm s plochou Wayland.
Když v nastavení přepnu na x11, tak je to ok.