Zdravím, potřeboval bych poradit.
Kámoš mě přeinstaloval PC. Ted´když vypálím dvd tak mě nejde přehrát ve stolním dvd přehrávači, ukáže se disk eror.
Díky za radu.
Vypálené dvd nejde v dvd přehrávači?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypálené dvd nejde v dvd přehrávači?
V jakém programu vypaluješ?
Jakou předvolbu při vypalování volíš?
Jakou předvolbu při vypalování volíš?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Použil jsem dvd shrink, jakou předvolbu myslíš?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Většina vypalovacích programů - nevím, jestli i Shrink, nepoužívám ho - má různé předvolby vypalování - např. datové DVD, film, mp3 DVD atd.
Když dáš vypálené DVD do mechaniky v PC a podíváš se v Průzkumníkovi nebo Commanderu jaké obsahuje složky a soubory, co ti to napíše?
DVD mechanika v PC vypálený disk přehraje?
Když dáš vypálené DVD do mechaniky v PC a podíváš se v Průzkumníkovi nebo Commanderu jaké obsahuje složky a soubory, co ti to napíše?
DVD mechanika v PC vypálený disk přehraje?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dvd shrink pálit neumí.Kdysi používal starší verze nera.
Přes comander mi ukazuje video_ts a vts soubory. Zajimavé je že když chci spustit DVD film v Pc přehrávači Power DVD tak mi jde jen zvuk.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč se koukáš přes commander?Čím jsi to pálil a jak?
MMmartin autor předpo. postu se na to ptal. Zkoušel jsem to přes DVD shrink, alcehol, nero. 7 dvd v prde... a ani jedno nejde. Mám starší dvd recorder (pc 8000,-) který přečte jen DVD, avi ne.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co ti brání v tom pálit to jako dvd?Když máš nero tak-express-videa-soubory dvd video-rychlost-8x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A jak to asi pálil, když mu to ukazuje tyhle složky a soubory?standa DX píše:Přes comander mi ukazuje video_ts a vts soubory.
Ahojky,
mám podobný problém jako kolega - ve stolních přehrávačích se nechtějí spustit dvd se soubory .avi.
Na třech různých počítačích jsme vypalovali DVD - vždy jsme na disk chtěli uložit třebas čtyři filmy stažené z ulozto nebo upravené v Windows Video Makeru (následně převedené do .avi - vím, že není avi jako avi - proto sem píšu) - vypalovali jsme pomocí CDBurnerXP nebo pomocí přetahování souborů na prázdné DVD a následně dali Vypálit na disk. Takto vypálená DVD jsme zkoušeli přehrát ve více jak padesáti přehrávačích a nic .... nehrají ...
Neptám se, kde je problém - pokud bych ho mohl pochopit a někdo to ví - podělte se, ale mě zajímá:
Jak vypálit soubory stažené z ulozto, z youtubu, z kamery, z čehokoli tak, aby hráli ve stolním přehrávači. Tuším problém v něčem jako je kodek či co - vím, že to existuje, ale vzhledem k tomu, že filmy vypalují tisíce lidí, tak si nemyslím, že to každý řeší - neříkejte mi, že není vcelku primitivní způsob jak stažený film uložit na disk DVD a přehrát ho v přehrávači ...
Děkuji za odpověď :-)
mám podobný problém jako kolega - ve stolních přehrávačích se nechtějí spustit dvd se soubory .avi.
Na třech různých počítačích jsme vypalovali DVD - vždy jsme na disk chtěli uložit třebas čtyři filmy stažené z ulozto nebo upravené v Windows Video Makeru (následně převedené do .avi - vím, že není avi jako avi - proto sem píšu) - vypalovali jsme pomocí CDBurnerXP nebo pomocí přetahování souborů na prázdné DVD a následně dali Vypálit na disk. Takto vypálená DVD jsme zkoušeli přehrát ve více jak padesáti přehrávačích a nic .... nehrají ...
Neptám se, kde je problém - pokud bych ho mohl pochopit a někdo to ví - podělte se, ale mě zajímá:
Jak vypálit soubory stažené z ulozto, z youtubu, z kamery, z čehokoli tak, aby hráli ve stolním přehrávači. Tuším problém v něčem jako je kodek či co - vím, že to existuje, ale vzhledem k tomu, že filmy vypalují tisíce lidí, tak si nemyslím, že to každý řeší - neříkejte mi, že není vcelku primitivní způsob jak stažený film uložit na disk DVD a přehrát ho v přehrávači ...
Děkuji za odpověď :-)
Nejsem sice odborník na tuto oblast, ale doporučuji zkusit program DVD Fab. Sám jsem jej použil snad jen 2x na zkopírování DVD disků, ale jsem si jist že jej tvoří profíci co ví co dělají, na rozdíl od 80% tlučhubů, kteří věci akorát komplikují...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”