settopbox digitalní + analogové vysílaní Vyřešeno
Re: settopbox digitalní + analogové vysílaní
Tak když to z tebe leze jak z chlupaté deky ... koupíš něco, co ti bude kostičkovat a zamrzat, ale jak chceš ...
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Proto chci radu tady :) a koupím přes internet...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Tak když nevíš sám co chceš ...
X píše:Navíc si řekni, co všechno budeš požadovat, například nahrávání digitálu, nebo nahrávání a zcela nezávislé sledování a podobně.
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mě je to vcelku jedno. A chci se vejít maximálně do těch 800,- A nahrávání to mít nemusí - stačí základni verze :)
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já osobně bych tuto operaci skipnul a koupil rovnou televizi a digitálním a analogovým vstupem. Chápu, že asi nemáš peněz nazbyt, když chceš do settopboxu investovat na nejnižší možné cenové hladině. Rozhodně se tak však vyhneš dalšímu krámu vedle televize, který v této cenové relaci bude jen žroutem elektriky a zdrojem rozčarování ze zamrzajícího obrazu. Také jsem měl levný settopbox a letěl do kontejneru...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mno na novou nemám - před měsícem sem kupoval PC za 25 000,- a sem na suchu
Ale televize je ještě dobrá a stará cca 5 let...

Boxů bych se tolik nebál, vždyť nás čekají všechny, ať chceme nebo ne. Nastoupí DVB-T2, DVB-C2, DVB-S3 a těště se, už se kutí DVB-T3
Docela vyhovující by byl All-Box AL15, má dobrou citlivost oproti ostatním boxům (mám doma), ale bohužel chybí MPEG4. Takže v tvém případě bych šel do boxu značky DI-BOX / DI-WAY, ještě mrknu do které verze přesně, protože ne všechny jsou s tou citlivostí tak vydařené ...

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: settopbox digitalní + analogové vysílaní Vyřešeno
Co tento? - http://www.videotech.cz/dvb-t-prijimace ... -digipal-2 koukal sem na testy a dopadl dobře...
Hlavně bych se vyhl značce Mascom. Když digitalizace u nás začínala a set top box stál zcela běžně kolem 2000Kč tak celá moje široká rodina kupovala tyto set top boxy. Když jsem to spočítal tak 5 z celkově 12ti zakoupených šlo na reklamaci. Bez problému vždy vyměnili kus za kus a někdy i za novější model, ale obtěžovalo to pořád tam chodit. A že já jsem byl často ten, který byl na reklamaci vyslán
Takže nevím jako je na tom Mascom s kvalitou teď, ale ještě nedávno to nebyla žádná sláva.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1281
-
od p3v4x