Hry na PC. Vyřešeno
Re: Hry na PC.
Napíše mi prosím důvody (např.GTA IV je lepší protože je více možností ve hře apod.) děkuji.
Preco si neprecitas recenzie?
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 18 zář 2011 18:38, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
Pokud si to chceš kupovat tak bych bral to GTAčko, vyhodit šest stovek za hru kterou dohraješ za osm hodin mi přijde jako blbost.
Just Fucking Google It!
- unnamedic
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Andrew98 píše:Znám jednoho chlápka který nemá nic originální kromě pc komponent stahuje winy, hry, skiny... a šel do vězení zatím ne, ale už udělal podle mě škodu autorům přes milion hold je to blázen a já jsem za mafii!
To mluvíš o mě

Základní Deska: GIGABYTE GA-990FXA-UD3 Revize 1.0
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W
Ram: Kingston Value 4GB DDR3 1333 - 2x
Procesor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Grafická Karta: Asus EAH 5770 Cu core 1024 GDDR5,128 Ram
Pevný Disk: Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB
Zdroj: Fortron Black Power 550W
unnamedic: Aby u tebe zítra časně ráno nevyrazila dveře URNA 

X: Co by z toho mali? Ti sa zaujimaju o ovela vacsie ryby. 
Treba odstranit povodcu, siritela. Pokutovanim koncoveho uzivatela sa problem neriesi.
IMHO trestneho cinu sa dopusta warez skupina, a nie uzivatel, ktory si soft stiahne z legalneho uloziska.

Treba odstranit povodcu, siritela. Pokutovanim koncoveho uzivatela sa problem neriesi.
IMHO trestneho cinu sa dopusta warez skupina, a nie uzivatel, ktory si soft stiahne z legalneho uloziska.
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 18 zář 2011 23:47, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
Nevim jak u vás na Slovensku ale tady si to můžem legálně stáhnout ale nesmíme nainstalovat, to už by legální nebylo.
Just Fucking Google It!
No asi před 4 dny nám ve škole říkali že ta URNA? Prostě nějaký softwarová policie chodí po větších organizacích a kontroluje jestli tam maj legální SW, k normálnímů člověku nepřijdou pokud ho někdo neudá.
Just Fucking Google It!
Jestli jste si nevšimli, tak se před chvílí udal sám.
Este raz, myslis si, ze to niekoho zaujima? Oni riesia uplne ine ryby, na nejakeho typka z fora seru.
BTW "To mluvíš o mě" len tazko mozno povazovat za dostatocny podnet na prehliadku jeho domu/pocitaca policiou.
BTW "To mluvíš o mě" len tazko mozno povazovat za dostatocny podnet na prehliadku jeho domu/pocitaca policiou.
► Zobrazit spoiler