Čau název napovídá jasně spolužák chce nový pc starý mu už nějak nestačí chce to i s winama sestavil jsem tohle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... K8011BEE02 jo a to +- znamená že max přes asi o tisíc víc už ne
Chybí ti tam mechanika a chladič na Phenom, s BOXem by tě proklínal. Navíc s BE se očekává OC. Takže bude třeba někde ušetřit, navrhuji buď vyměnit GK za GTX 560 nebo vzít 'pouze' X3..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
jaj na chladič jsem zapomněl a mechaniku má ze starého a jak se na to dívám tak asi šetřit na grafice ještě to zkusím naházet na czc a uvidím jestli tam nebude něco levnější
Nebude, czc má teď ceny vcelku vysoko. Ono, nenapadá mě, kde jinde ušetřit, aby se do rozpočtu vešel i chladič. Nejspíše to bude muset odnést právě GK..
Edit: Aha, tak konkurence je má ještě výše..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...