origo CD klíč mám, CD ne...lze stáhnout windows legálně ? Vyřešeno
origo CD klíč mám, CD ne...lze stáhnout windows legálně ? Vyřešeno
Zdravím, když jsem si kupoval před časem svůj první ntb, tak jsem nevěděl, že existuje něco, jako recovery oddíl. No, pak mi nějakej čistič registrů smazal víc, než jsem fakt potřeboval...Nešla poslední známá konfigurace, ani nouzovej režim...Vyřešil jsem to nelegálníma sedmičkama. No... můj dotaz tuším znáte...Lze někde stáhnout origo Sedmičky? Četl jsem hodně témat s tímhle problémem, ale nenašel jsem žádný řešení...
Re: origo CD klíč mám, CD ne...lze stáhnout windows legálně
Recovery oddíl nemá nic společnýho s registrama. Legálně se to asi stáhnout nedá, jedině ze stránek MSDN ale tam musíš mít nějaký předplatný nebo co, prostě to zdarma stáhnout nejde.
Just Fucking Google It!
Jo, pardon, napsal jsem to blbě...když začal windows nabíhat, tak se prostě NTB restartoval, pořád dokola...nemohl jsem se vůbec k ničemu dostat...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2011 21:00) ---
Takže nedá ? Chtěl bych to mít 100% ověřený od více lidí, ať pak nemusím zas otravovat
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2011 21:00) ---
Takže nedá ? Chtěl bych to mít 100% ověřený od více lidí, ať pak nemusím zas otravovat

- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nouzák jde?
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky jsem musel přeinstalovávat, ale XP a pěkně dávno. Key jsem na něj měl, tak jsem si sehnal médium a dal tam ten můj key a XP jedou stále a stále bez licenčních problémů
. U 7 to bude asi podobné
// Zdojem média my byly všemožné stránky, jen ne MS

// Zdojem média my byly všemožné stránky, jen ne MS

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
petaq píše:Legálně se to asi stáhnout nedá, jedině ze stránek MSDN ale tam musíš mít nějaký předplatný nebo co, prostě to zdarma stáhnout nejde.
Ano, ale pouze retail licence, nikoliv OEM a už vůbec ne OEM jednotlivých výrobců.
Na laptopech jednotlivých výrobců laptopů nejsou ani OEM, které by podporoval Microsoft - tzn. nelze použít klasickou OEM placku. Pokud chce dotyčný legální systém, musí si zavolat na technickou podporu (Acer, HP, Lenovo,...) a objednat si DVD se systémem ke svému sériovému číslu laptopu.
Jiná legální cesta neexistuje, vše ostatní je nějakým způsobem obcházení licenčních podmínek.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
nevim jestli je to úplne v souladu s EULA ale pokud si instalační medium seženeš neoficialni cestou a použiješ svuj licenční klíč tak by ti mely win 7 jet bez problémů. TO co dostaneš od výrobce sou vlastně jenom klasický Win zaplácaný něčim co ti prej bude nějak užitečný ale klidně se bez toho obejdeš. Jediný na co si dej pozor je berze Woken tzn. pokud si v NB mel například Win7 Home premium tak instaluj zase jenom Home premium.
Jo ale není OEM jako OEM, někteří výrobci si ty OS upravujou takže jak psal d1amond, Na laptopech jednotlivých výrobců laptopů nejsou ani OEM, které by podporoval Microsoft - tzn. nelze použít klasickou OEM placku. Ale někdo to neupravuje.
Navíc moc nevěřim tomu že by někde sehnal OEM verzi, na warez se točí jenom Retail.
Navíc moc nevěřim tomu že by někde sehnal OEM verzi, na warez se točí jenom Retail.
Just Fucking Google It!
Kolega potřeboval přeinstalovat netbook lenovo který koupil s předinstalovaným windows xp.Zašel do prodejny kde ho kupoval a řekl,že by potřeboval CD s Windows na přeinstalaci. A tak mu vypálily CD s Windows XP SP3 .At prý použije ten klíč na štítku.Windows jsem nainstaloval a udělal on-line aktivaci.Vše funguje jak má.
ponik: Doplním pouze diamonda a petaq. Myšlenka, kterou navrhuješ, je sama o sobě nelegální. Předinstalovaný OS dodávaný výrobci notebooků obsahuje komerční software ( často ve verzi shareware ), a logicky je zřejmé, že to výrobce NB nedělá zadarmo. Výrobci NB jsou za to ohodnoceni, a díky tomu se předinstalovaný OS promítne do koncové ceny. Zákazníka to vyjde levněji, než kdyby kupoval samostatně NB a OS ve verzi OEM od M$.
Petison: Obávám se, že na našem fóru se nenachází žádný uživatel s právním vzděláním, který by to objektivně posoudil
Ale vážně. I když vše tvému kamarádovi funguje vše jak má, nic to nemění nic na situaci.
Petison: Obávám se, že na našem fóru se nenachází žádný uživatel s právním vzděláním, který by to objektivně posoudil

Zkráceně řečeno - abys měl legální musel bys mít přesnou verzi Winu co je na štítku - což už asi seženeš horko těžko. Můžeš jinak použít čistý OEMko bez balastu, licence ho veme (nebo alespoň většinou vezme), projdeš legálností, ale nesedí tím ID produktu Winu vs šťítku, takže vlastně pořád legální nemáš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6834
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5543
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5009
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 0
- 2603
-
od sim20