Magnetický šroubovák Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Magnetický šroubovák

Příspěvekod Tomina » 26 říj 2011 00:01

Já mám sadu 6-dílnou sadu magnetických šroubováků za 69 od ťangů a složil jsem s nima několik desítek PC. Pokud je člověk neztrhá, tak to něco vydrží, jen to zmagnetizování už po letech zesláblo. Na povolování bloku motoru to samozřejmě není.. :-D :lol:

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 říj 2011 00:08

Z každého šroubováku uděláš magnetický.Stačí ho na chvilku přiložit k magnetu a zmagnetovat.Já používám klasický křížák od narexu už několik let.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 říj 2011 08:35

Myslím, že vlastně nevíš, co chceš, nebo potřebuješ. Pokud se chceš s nářadím živit, pak nelituj peněz, protože kvalitní cajk ti vydrží leta a tím se mnohonásobně vrátí. Sám mám ve svém šuplíku švédské kleště Lindstrom, nebo pájku Weller, které mi vydělávají již pětadvacet let. Pokud však potřebuješ vercajk jen na to, abys dvakrát do roka něco poštrachal v počítačí, pak zajdi do hypermarketu...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Qwasyx0
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Magnetický šroubovák  Vyřešeno

Příspěvekod Qwasyx0 » 26 říj 2011 11:34

No, tak rozhodně se tím živit nebudu, aspon zatím, je mi 16...
Jde mi o pár tenkých šroubováků, CM M9 má dost malé otvory na 2,5" HDD a tak je to skoro bez šance s normálním šroubovákem... Kouknu se v hypermarkety, jestli by tam měli něco podle mým chpředstav, jinak pak mrknu po e-shopech co jste mi doporučili...
Děkuji
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack

Zpět na “Vše ostatní (hw)”