No to je tak. Objednal som si zostavu. Na stranke citam, ze bielu case dostanu do 14tich dni. O mesiac na to mi volaju z predajne, ze moja skrinka nie je v bielej farbe, len v ciernej. Tak ze OK, vezmem ju. Zostava konecne dorazi domov, tesim sa - testujem BC2 a hopla, zamrzlo to. Potom to uz mrzlo stale (pri zatazi) a ja som testoval a testoval, pisal sem, a aj na ine fora - bezvysledne. Potom som si vsimol tie vysoke otacky na chladici... Vysoku teplotu na SSD.. Piskanie z GK... Piskanie z dosky (snad sa nemylim). Potom pisem do predsajne, ze chcem reklamovat a teda nech mi poslu kuriera domov, ze ja uz s tym nechcem mat starosti, ze uz teraz je toho na mna privela. Odpisali, ze to nie je mozne a ze to musim spravit sam a na vlastne naklady. Teraz vybavujem kuriersku sluzbu , takze coskoro sa mi to hadam podari poslat. Ak to ale na reklamacii pojde tak, ako to islo doteraz, tak to vidim tak, ze mi o mesiac pride zostava naspat s tym, ze im sa tam ziadna chyba neprejavila. To ma uz vazne natiahne.

Koho by to zaujimalo, jedna sa o Alfacomp.cz