Call of duty 2 grafika
Call of duty 2 grafika
Zdravím Chci si koupit novou grafickou kartu do AGP 8x, ale mám docela starou základní desku, která podporuje jen DDR400 nejvyšší. Oplatí se mi koupit grafickou kartu DDR nebo si mohu pořídit i DDR3 vytáhnu z té grafiky DDR3 víc než kdybych si koupil podporující jen DDR? a nebo nemají ty paměti na základovce nic společného s grafickou pamětí a nesnižují výkon grafické karty? Řeším to kvůli CoD2 díky moc....doufám, že mě chápete
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Typ paměti PC a paměti grafické karty nemají nic společného. Pokud Ti zdroj utáhne novou grafickou kartu a umožňuje její napájení, klidně ji kup. Nové grafické karty jsou žrouty energie.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MB máš na socket 754, to je jako mám já..... a mám v ní Radeon X800GTO, zkrátka mrkni na můj podpis....jde také o to, jak psal Pic, jak silný máš zdroj a taky jestli už máš typ na grafiku, kterou si koupíš.... ale fakt největší bacha na Zdroj... mě ten můj už pomalu ale jistě odchází
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
Pic píše:Typ paměti PC a paměti grafické karty nemají nic společného. Pokud Ti zdroj utáhne novou grafickou kartu a umožňuje její napájení, klidně ji kup. Nové grafické karty jsou žrouty energie.
já jsem vyčet něco jiného mají nastavené jiné takty třeba tato grafická karta http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K000000BYQ má 1400 MHz DDR3, ale základní desky podporují jen DDR2 zatím takže ten takt je nastaven na 700 MHz jestli se nepletu, čili určitě z té grafiky nevytáhnu 100 procent ne?? a mě se jedná jestli vytáhnu víc s tou DDR3 než kdybych si koupil jen DDR
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
grafická karta http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K000000BYQ má 1400 MHz DDR3, ale základní desky podporují jen DDR2 zatím takže ten takt je nastaven na 700 MHz jestli se nepletu, čili určitě z té grafiky nevytáhnu 100 procent ne?? a mě se jedná jestli vytáhnu víc s tou DDR3 než kdybych si koupil jen DDR
upřímně tohle slyším poprvé v životě...... ten typ paměti GDD3 na grafice je jenom rychlejší typ paměti než kdyby to bylo třeba DDR2... a určitě to nemá nic společného s tím, jakou paměť RAM máš v počítači.... já mám DDR400Mhz, grafika podporuje GDDR3 a všude v testech mi to ukazuje tyto reálné hodnoty....
takže určitě s GDDR3 vytáhneš víc
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rychlost klasické paměti v počítači a na grafické kartě spolu vůbec nesouvisí, jinými slovy, tím se není třeba zabývat, pokud vybíráš grafickou kartu. Zajímej se o vlastnosti grafické karty. Čím rychlejší paměti na grafické kartě tím lépe. Dále tě musí zajímat zda je karta do slotu AGP či do PCIe, podle toho jakou máš zíkladní desku, a zda ji utáhne zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
zdroj, chlazení
jaký zdroj doporučujete pro tuto grafickou kartu? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BS000AXP a chladič je aktivní takže není třeba kupovat žee?
PS:prosím vybírejte z těch levnějších zdrojů dík :)
PS:prosím vybírejte z těch levnějších zdrojů dík :)
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ty levnější bývaj často ty rychlejší do šrotu
spíš ti doporučím jeden kolem 1 000... je to Fortron 400W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 79568
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53
-
- 4
- 3251
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1901
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5099
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-