Ahoj, omlouvám se, zda li jsem přehlédl topic s tímto problémem někde níže. Rád bych si nechal poradit, protože mám problém s tímto :
Zajímá mě jak docílit toho, aby prezentaci, kterou jsem vypracoval, se otevírala přímo na emailu. Tzn. když někomu příde mail s mou prezentaci, chci aby když klikne na políčko Otevřít, (z te klasické nabídky otevřít, uloit jako... atd..) aby se mu zobrazila samotná prezentace a sama začala prezentovat, ( mimochodem jedná se o 1slejdove přání k vánocům s hudbou a animací) a ne aby se mu po kliknutí na otevřít zobrazil Powerpoint s mou prezentaci, a následně musela osoba teprv kliknout na prezentaci, aby mu hrála. Tím celé přání ztrácí smysl.
Lépe můj problém pospat neumím. a Budu rád za jakékoliv rady, Díky předem :)
Jak udělat, aby se powerpoint. prez. otevřela přímo v mailu?
Jak udělat, aby se powerpoint. prez. otevřela přímo v mailu?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 pro 2011 15:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Powerpoint - prezentace problém v E-mailu. Nutné pls“ — slovo „problém“ nepopisuje problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Powerpoint - prezentace problém v E-mailu. Nutné pls“ — slovo „problém“ nepopisuje problém.
Re: Jak udělat, aby se powerpoint. prez. otevřela přímo v ma
Vítej na fóru PC-HELP!
Mám obavu, že to nejde. To by totiž musel poštovní klient (anebo prohlížeč v případě webmailového rozhraní) umět sám od sebe PPT(X) soubory zobrazovat. To se možná dá předpokládat u Outlooku, ale ani omylem u webmailů, Thuderbirda, Opery a podobně.
Možná tu najdeš někoho s větší znalostí MSO, ale já o možnosti, jak zajistit přímé otvírání, pochybuji.
Mám obavu, že to nejde. To by totiž musel poštovní klient (anebo prohlížeč v případě webmailového rozhraní) umět sám od sebe PPT(X) soubory zobrazovat. To se možná dá předpokládat u Outlooku, ale ani omylem u webmailů, Thuderbirda, Opery a podobně.
Možná tu najdeš někoho s větší znalostí MSO, ale já o možnosti, jak zajistit přímé otvírání, pochybuji.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nativně to bude umět jenom Otlak (outlook). Jinak řešením by mohlo být nahrání prezentace jako video a pak poslat video/odkaz, podle velikosti. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
apoň tak, díky :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2011 16:02) ---
jenom jsem si všiml, že má prezentace kterou sem udělal ma koncovku .PPTX zatímco jine prezentace ktere mi denne chodí mají koncovku .PPS tak jestli jen nestači tohle změnit, nějak to přepsat aby to naskakovalo automaticky jako prezentace bez možnosti nahledu do power pointu. ? hmhm ? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Pro 2011 16:02) ---
jenom jsem si všiml, že má prezentace kterou sem udělal ma koncovku .PPTX zatímco jine prezentace ktere mi denne chodí mají koncovku .PPS tak jestli jen nestači tohle změnit, nějak to přepsat aby to naskakovalo automaticky jako prezentace bez možnosti nahledu do power pointu. ? hmhm ? :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím,
určitě by to stačilo pro přímé otevření...
Až budete hotov s prací v PowerPoint zvolte "uložit jako" ==> předvádění powerpoint
S pozdravem Karel
určitě by to stačilo pro přímé otevření...
Až budete hotov s prací v PowerPoint zvolte "uložit jako" ==> předvádění powerpoint
S pozdravem Karel
Jo diky moc, konečně to jde, diky Karle
:)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3023