Skype: druhá strana slyší mimo mě i hudbu, kterou přehrávám*
Skype: druhá strana slyší mimo mě i hudbu, kterou přehrávám*
Zdravím, mám problém s nastavením mikrofonu ve windows XP. Když mluvím npř. přes skype druhá strana slyší mě ale zároveň i zvuk npř. písničky co si přehrávám. Mám realtek HD a nevím jestli jsem si to nějak nepřenastavil. Nevíte co s tím? Díky za rady
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 pro 2011 21:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Mikrofon a sluchátka“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Mikrofon a sluchátka“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Mikrofon a sluchátka“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Mikrofon a sluchátka“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mikrofon a sluchátka
Zkus ve správci zvuku zaškrtnout ty dvě možnosti v karře mikrofon, pokud jsi to již ovšem neudělal. Mělo by tam být něco jako odstranění odezvy a něco se šumem. Ono je to každou chvíli jinak takže těžko říct jak to tam budeš mít...
Zkusil jsem to ale v tohle to není. Stalo se mi to z ničeho nic v jeden moment to šlo a najednou ne... 

Klikni na liště na ikonku Realteku -> směšovač a dole u Nahrát povol jen ,, Hlasitost mikrofonu ''
Intel Core i5-4440 @3.10GHz, MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming, Crucial 8GB DDR3, MSI B85-G43, Seagate Barracuda 1GB, Seasonic M12II-520, Corsair 330R Carbide
Děkuji mnohokrát :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6325
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
-
- 3
- 105
-
od petr22