Výpadky fóra? (pomalé načítání)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výpadky fóra?
To mě se občas neodešle odpověď, Vyprší limit. Problém je, že při stisku tlačítka zpět se mi nenačte tlačítko rychlé odpovědi (krom logů používám pouze rychlou) a můj text je ztracený.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tlačítko rychlé odpovědi se zobrazuje javascriptem, proto se nezobrazí hned - zobrazuje se až na konci myslím
co ten server bude stát?
co ten server bude stát?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky všem za cenné info o přístupech na fórum. Pevně věřím, že tohle už s novým serverem nebude třeba psát.
To bych taky rád věděl
Ne, ale vážně, zatím není ani jasný typ serveru a jeho umístění, natož pak jeho cena. Jdeme cestou měsíčního pronájmu, středně výkonné servery se pohybují kolem 5tis. za měsíc.
CZechBoY píše:co ten server bude stát?
To bych taky rád věděl

Také se připojím, a zároveň jsem rád (!?), že tyto problémy byly i u jiných lidí. Teď už vím, že problém nebyl u mne. I já jsem skutečně měl poslední dva dny problémy s odesíláním příspěvků i s celkovým načtením fóra. Takže na druhé straně mě Ltb potěšil (svým vysvětlením). Takže když mi to ještě pár dnů bude blbnout, tak vím WO CO GO a budu trpělivej.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Když ti nejde PC-Help a ostatní weby jdou,není třeba dramatizovat,že je problém u mne* 
LTB:Co je to zátěž.Neviděl sem tu více jak 10 lidí online/ironicky nadneseně/

LTB:Co je to zátěž.Neviděl sem tu více jak 10 lidí online/ironicky nadneseně/
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Luboš: Mohu tě "uklidnit" ještě více tím, že server bude během několika málo dní (novinka dneška). Původně měl být už dnes, ale upgrade se nezdařil, je potřeba udělat ještě nějaké aktualizace a změny v OS.
Mirek1: Myslíš to tak, že jsi tu v době pomalého načítání viděl jen 10 lidí online? Tou zátěží mám na mysli cca víc jak 1300 návštěv v 1 hodině.
Mirek1: Myslíš to tak, že jsi tu v době pomalého načítání viděl jen 10 lidí online? Tou zátěží mám na mysli cca víc jak 1300 návštěv v 1 hodině.
Problematiku změny serveru znám velice dobře, takže držím palce ...
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
LTB
Tak to potom jo.V hodině je to něco jiného.Je to návštěva s příhlášením nebo jen jako zírající uživatel bez přihlášení.
Tak to potom jo.V hodině je to něco jiného.Je to návštěva s příhlášením nebo jen jako zírající uživatel bez přihlášení.
-
- Pohlaví:
IMHO se tam počítají zírající a i každé kliknutí na téma již přihlášených.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za návštěvu je považováno obojí, do statistiky možná padají i "search boti", to ale nevím jistě. Jsme webem s dynamickým obsahem, s neustálým přístupem do databáze. Zátěž se tak dále odvíjí od toho, co zrovna uživatelé na webu dělají.
-
- Pohlaví:
V tom případě se na tom velkým dílem podílím, protože já čtu všechno, resp. všechno co mne zajímá, což je skoro všechno. 
//Ltb: a právě pro takto poctivé uživatele upgrade serveru děláme

//Ltb: a právě pro takto poctivé uživatele upgrade serveru děláme

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Me se ale stranka nacte cela (prestane se tocit nacitani) a rychla odpoved nikde. Dam aktualizovat, tim se rychla odpoved ukaze, ale zaroven smaze dosud napsany text.
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2477
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18