Ahoj jelikož je internetu hodne plno linuxus nechci stahnout zas nejaky spatny takze se ptam :
Kde stáhnu linux ?
Pripadne http://cs.wikipedia.org/wiki/Wine
Linux kde stahnout ?
Re: Linux kde stahnout ?
Nevypadáš jako někdo kdo by o Linuxu moc věděl a uměl ho používat, a vzhledem k tomu že je tam spousta věcí jinak než ve Windowsu bys měl začít od něčeho jednoduššího.
A co se Wine a her týče, nejdřív se dozvědět jaké problémy tě s ním do začátku můžou potkat: http://forum.ubuntu.cz/index.php?board=22.0
A co se Wine a her týče, nejdřív se dozvědět jaké problémy tě s ním do začátku můžou potkat: http://forum.ubuntu.cz/index.php?board=22.0
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Souhlasim nevim o nem nic ,ale touzim si ho vyzkouset 

V repozitáři najdeš celou řadu linuxových her, od jednoduchých logických přes závody aut až po střílečky jako Open Arena, takže se nemusíš bát že bys tam neměl co hrát, s těmi windowsovými hrami můžou být potíže, některé budou fungovat špatně a jiné třeba vůbec. Ale existují i programy které ve Wine pod Linuxem kupodivu chodí lépe než přímo ve Windows 
No ale pokud bys měl absťák bez té tvojí oblíbené, je nejjednodušší řešení dualboot, jako jsem to měl já. A postupně jsem ten Windows spouštěl stále méně a méně... Dnes už ho nepotřebuji k ničemu.

No ale pokud bys měl absťák bez té tvojí oblíbené, je nejjednodušší řešení dualboot, jako jsem to měl já. A postupně jsem ten Windows spouštěl stále méně a méně... Dnes už ho nepotřebuji k ničemu.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
linux pre zaciatocnika?? osobne som zacal na mandive ale teraz som instaloval ubuntu. najlepsie je vyskusat distribuciu na liveCD alebo liveUSB. takto vyskusas ci ti najde vsetok HW a ci je to prostredie privetive. ak ano mozes ho nainstalovat a hor sa do ucenia. vela odpovedi najdes na forach jednotlivych distribucii...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Rady jistě cenné a správné. Nejsem si však jistý, zda o ně 556996324, po téměř třech týdnech, ještě stojí...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Tak linux urcite vyzkousim ,ale ted neni cas snad o prazdninach..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5708
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5262
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 20:43
-
-
- 4
- 3178
-
od faraon