Chtěl bych vytvořit opravdu jednoduchý program jen na klikání podobně jako v HTML. Například aby se vešlo do menu a tam by byl výběr dalších tlačítek. Třeba i podobně jako v Power Pointu. Chci to pro Windows. Bez nějakých programovacích jazyků. Stačí nějaký program ve kterém bych mohl editovat každou stránku a ty pak propojit těmi tlačítky.
//proč zakládáš stejné téma ve dvou sekcích?<
//duplicitní téma smazáno
//mmmartin
Protože nikdo nepsal tak jsem to zkusil i tam
Naposledy upravil(a) honza007100 dne 31 led 2012 18:20, celkem upraveno 1 x.
Není mi jasné co přesně chceš vytvořit. Píšeš o stránkách propojených tlačítky, což vypadá jako web s odkazy, na to je nejvhodnější právě HTML. Možná by šlo něco podobného vytvořit i jako prezentace, nevím jaké možnosti Powerpoint má, jestli je možné procházení i napřeskáčku nebo jen v jednom směru. Pokud ti jde o to vytvořit nějaký program bez znalosti programovacího jazyka, tak zkus třeba Baltíka. Ale zázraky nečekej, a je to placené.
V powerpointu jde dát odkaz na jinou prezentaci, ale mělo by to tam nějak jít udělat, protože už jsem videl takto udělaný "program"
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.