Šum ve sluchátkách i reproduktorech

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ondrej01
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Šum ve sluchátkách i reproduktorech

Příspěvekod ondrej01 » 15 úno 2012 16:59

Zdravím, dnes jsem obdržel nová sluchátka za přibližně 600 Kč. Hned jsem je zkusil zapojit do reproduktorů (přes 3,5mm jack) a šel si užít hraní jedné (radši nejmenované :D) hry. Jenže, už na ploše když nebylo nic puštěné jsem slyšel šum, který vůbec neustával a občasné bubnování + takový ten zvuk když přichází SMS. Zkusil jsem vypojit mikrofon, ale nezlepšilo se to. Zkusil jsem tedy i vypojit sluchátka a dát reproduktory na plno a byl slyšet ten samý šum jako ve sluchátkách... Jsem sice technický typ, ale v takových věcech se nevyznám. Prosím o radu v čem může být problém, žádné z řešení které jsem četl na internetu nepomohlo, nebo jsem je nepochopil. Prosím o návod pro "laika" trošku podrobnější. :) Díky
Ještě jsem vyzkoušel vypojit reproduktory z konektoru zezadu PC a místo nich napojit sluchátka a úplně krásný čistý zvuk!! Jenže tak dlouhá ta sluchátka nejsou, navíc ja reproduktory potřebuju mít zapojené, sluchátka mám jen na mp3.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Šum ve sluchátkách i reproduktorech

Příspěvekod Pic » 15 úno 2012 17:48

Pokud po připojení sluchátek a odpojených reproduktorech čistý zvuk, je nejspíše závada v reproduktorech. Zkus sluchátka v předu na bedně s odpojenými reproduktory v zadním konektoru na PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ondrej01
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ondrej01 » 16 úno 2012 15:58

Šumí to i tak, takže to znamená že je problém v reproduktorech?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2012 16:42

Jestliže to nešumí ve sluchátkách při odpojených reproduktorech, ať sluchátka připojíš v předu, či vzadu, je problém v zesilovači v reproduktorech.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

martas01
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod martas01 » 16 úno 2012 16:50

me zase sumely bedny i normalne i se sluchatkama prvni jenom pri zmene hlasitosti a pak uz i porad tak sem vevnitr postrikal potenciometry trosku kontaktolem nebo necim podobnym a mam klid zvuk je ted nadherny :)
AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16

NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zvuk z PC i mobilu v 1 sluchátkách
    od Givanni » 13 zář 2024 09:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    5731
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:32

Zpět na “Problémy s hardwarem”