Rozhodl jsem se že si koupim novou myš ale potřeboval bych poradit s výběrem protože nikde nemůžu najít to co potřebuju.
Potřebuju myš:
• Bezdrátová s mini přijímačem
• Nějaká dobrá značka, žádnej Genius, Trust nebo 从事各种电器产
• Padne dobře do ruky, nebude to nějaká mini myš k notebooku a nebude z ní po hodině práce bolet ruka
• Laser, Glaser, BlueTrack,.. Jen ne optiku.
• Hodilo by se čtyřsměrný scrollovací kolečko a tlačítka zpět/vpřed
• Aspoň 800/1600 DPI
• Cena kolem pětistovky jestli za to půjde něco sehnat, může to bejt dražší ale ne něco za 15 stovek
A ještě něco ale teď nevim co.
Myš potřebuju na normální práci a občas nějakou hru, chci jí k notebooku i k počítači takže přijímač by měl něco vydržet, ne aby se po desátým odpojení rozpadnul.
Zkoušel jsem najít nějakou "velkou" myš ale všude jsou jen nějaký k notebookům, velikostně mě vyhovuje tahle, jen mi tam překáží ten kabel, navíc mi po půl roce chcípla.
Myš k PC/ntb za +-500Kč Vyřešeno
Myš k PC/ntb za +-500Kč
Just Fucking Google It!
Re: Myš k PC/ntb za +-500Kč
Kolik je + - ? 

AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Nevim, nějaká stovka možná dvě, prostě chci aby to vyšlo co nejlevněji.
Just Fucking Google It!
556996324 píše:http://www.czc.cz/gigabyte-eco600/92020/produkt
A ty jí máš? Jako vzhledově vypadá dobře ale zase vybírat myš podle toho jak vypadá a co je u ní napsáno je taky blbost.
Celkem se mi líbí M7700 až na tu velikost, máte jí někdo? Jestli se dobře drží tak bych jí bral, ona ta velikost není u ergonomie rozhodující.
Jen doufám že do půl roku nechcípne jako ta M6880 co jsem měl.
Just Fucking Google It!
Tahle vypadá slušně, Hama je dobrá značka ne?
http://mysi.heureka.cz/hama-m3120-52400/
http://mysi.heureka.cz/hama-m3120-52400/
Just Fucking Google It!
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Celkem se mi líbí M7700 až na tu velikost, máte jí někdo? Jestli se dobře drží tak bych jí bral, ona ta velikost není u ergonomie rozhodující.
Jen doufám že do půl roku nechcípne jako ta M6880 co jsem měl.[/quote]
Má otec, kupoval jsem mu to k NTBK on má hroznou tlapu (ruku) a ta myš je malinkatá, opravdu malinká. Ta by ti do ruky nesedla. Nesedne ani mě a to mi je 14 a nemám nějakou velkou ruku. :)
Jen doufám že do půl roku nechcípne jako ta M6880 co jsem měl.[/quote]
Má otec, kupoval jsem mu to k NTBK on má hroznou tlapu (ruku) a ta myš je malinkatá, opravdu malinká. Ta by ti do ruky nesedla. Nesedne ani mě a to mi je 14 a nemám nějakou velkou ruku. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Jakou myš myslíš? Tu GM-M7700? To vim že je malá.
Ta Hama vypadá slušně, podle recenzí na heuréce je dost velká, jinak nikde rozměry dohledat nemůžu, akorát rozměry balení.
Ta Hama vypadá slušně, podle recenzí na heuréce je dost velká, jinak nikde rozměry dohledat nemůžu, akorát rozměry balení.
Just Fucking Google It!
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jojo myslím tu Gigabytu.
Nevím do Hamy bych nešel to už radši tu Gugabytku jak tu někdo postoval.
Nevím do Hamy bych nešel to už radši tu Gugabytku jak tu někdo postoval.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
No jo ale když se koukneš na tu Hamu a na tu Gigabyte tak Hama má hromadu využitelnejch funkcí navíc.
A Hama podle toho co vim není zase takovej shit, určitě lepší než třeba Genius.
A Hama podle toho co vim není zase takovej shit, určitě lepší než třeba Genius.
Just Fucking Google It!
Re: Myš k PC/ntb za +-500Kč Vyřešeno
Tak myš je doma.
Ergonomie je celkem dobrá, dobře padne do ruky až na to že není kam položit malíček takže tam jenom vysí na okraji myši takže po chvíli práce začne bolet.
Rozměry jsou cca 123x84x42.
DPI se dá normálně přepínat (800/1600) tlačítkem pod scroll. kolečkem, pokud ho podržím 3 vteřiny (což je dost) tak se většina tlačítek změní na ovládání od media playeru.
Myš jede na jednu AA baterku která je v balení (noname), má i pod tím lesklým povrchem nějaký diody, jestli ale indikujou stav baterie nevim, žádnou polomrtvou baterku po ruce nemám.
Scrollovací kolečko ale stojí za hovno, scrollovat se s ním dá dobře ale mačkat vůbec ne, možná je to jen blbej kus ale nevim.
Váha +- normální, není těžká ani lehká, moc přesnou váhu ale nemám takže zvážit nemůžu, nad 100g to ale asi nebude.
A je to laser, to jak všude píšou že je to optika je blbost. A ta USB mrcha schovat do myši nejde.
Kdyby chtěl ještě někdo něco vědět tak mi pošlete PM, tady to zamykám.
Ergonomie je celkem dobrá, dobře padne do ruky až na to že není kam položit malíček takže tam jenom vysí na okraji myši takže po chvíli práce začne bolet.
Rozměry jsou cca 123x84x42.
DPI se dá normálně přepínat (800/1600) tlačítkem pod scroll. kolečkem, pokud ho podržím 3 vteřiny (což je dost) tak se většina tlačítek změní na ovládání od media playeru.
Myš jede na jednu AA baterku která je v balení (noname), má i pod tím lesklým povrchem nějaký diody, jestli ale indikujou stav baterie nevim, žádnou polomrtvou baterku po ruce nemám.
Scrollovací kolečko ale stojí za hovno, scrollovat se s ním dá dobře ale mačkat vůbec ne, možná je to jen blbej kus ale nevim.
Váha +- normální, není těžká ani lehká, moc přesnou váhu ale nemám takže zvážit nemůžu, nad 100g to ale asi nebude.
A je to laser, to jak všude píšou že je to optika je blbost. A ta USB mrcha schovat do myši nejde.
Kdyby chtěl ještě někdo něco vědět tak mi pošlete PM, tady to zamykám.
Just Fucking Google It!
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”