Co je podle vás nejlepší počítač?
Re: Co je podle vás nejlepší počítač?
Muj multitasking je špatnej například v tom když jedu závod a ještě bych u toho měl kecat
. To se buď vybouram a nebo nekecam
.
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
Nemůžete srovnávat mozek s počítačem ne ?
Trošku blbost !
Ale člověk je chytřejší než počítač..I když né každej 
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500
Moje odpověď na původní dotaz autora zní notebook. Pro mě má v podstatě jen výhody. Hlavně je přenosný, nedostatek usb portů a různých jiných konektorů u svého notebooku nepociťuji a hry téměř vůbec nehraji takže žádný extra velký výkon nepotřebuji. Kdybych to potřeboval na hry tak určitě stolní PC vyhraje. Jediná nevýhoda notebooku je podle mě výdrž baterie. Já osobně ji mám celkem starou, ale jak to tak sleduji u nových notebooků to také není žádná sláva. Podle mě většinu notebooků osazují výrobci špatnými akumulátory. Například americký elektromobil EV1 měl už před řadou let slušný dojezd, kterého dnešní elektromobily sotva dosahují. Patent na akumulátory, které EV1 měl vlastní nějaká rafinérská společnost a blokuje ho. Tím jsem chtěl říct, že ty akumulátory v noteboocích by mohly být daleko lepší.
Pravděpodobně máš na kecání nastavenou vyšší prioritu než na řízení 
Mozek je chemickej superpočítač, nemá sice základní vlastnosti počítače, tj. CPU a RAM ale počítač to vlastně je.
Mozek je chemickej superpočítač, nemá sice základní vlastnosti počítače, tj. CPU a RAM ale počítač to vlastně je.
Just Fucking Google It!
Je to počítač no akorát že neudělá tolik operací za vteřinu jako procesor
. Ale je zas superbezhlučný 
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
-
kubakoumak
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
Nejlepší počítač? 8-bitovej, co sem si postavil v minecraftu 
NEJLEPŠÍ GRAFIKA !!!!! Tramtadada .... ne není to 7970
Jsou to oči !
Chtěl bych mít takovou grafiku jako jsou oči !
To by bylo parádní !!!
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500
Tak pro mě je nejlepší počítač samozřejmě ten na kterém jsem začínal, Didaktik Gama '89, slovenský klon ZX Spectrum. A netvrdil bych že neměl operační systém, Sinclair BASIC ho nahrazoval, a dokonce měl vlastnosti které mi dodnes scházejí, dala se s ním dělat úplná kouzla...
Lidský mozek funguje poněkud odlišně od počítačů které většina lidí zná. Nejvíc se podobá obrovské počítačové síti, složené z malých, velmi jednoduchých a poměrně pomalých počítačů, jenže jich je sto miliard a každý z nich má přímé napojení až na deset tisíc dalších! Tak obrovská paralelizace umožňuje svým výpočetním výkonem řešit i tak složité úlohy jako rozpoznávání a identifikaci viděných předmětů nebo rozlišení vybraných zvuků v hlučném prostředí.
Lidský mozek funguje poněkud odlišně od počítačů které většina lidí zná. Nejvíc se podobá obrovské počítačové síti, složené z malých, velmi jednoduchých a poměrně pomalých počítačů, jenže jich je sto miliard a každý z nich má přímé napojení až na deset tisíc dalších! Tak obrovská paralelizace umožňuje svým výpočetním výkonem řešit i tak složité úlohy jako rozpoznávání a identifikaci viděných předmětů nebo rozlišení vybraných zvuků v hlučném prostředí.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
TSY: Udělá mnohem, mnohem, ale opravdu mnohem více operací za vteřinu. Třeba zrak je tomu úžasný příklad.
Oči stále vedou, ale představivost je na tom úplně stejně.
Faraon, neurony a synapse, že?
Oči stále vedou, ale představivost je na tom úplně stejně.
Faraon, neurony a synapse, že?
EsFlun píše:NEJLEPŠÍ GRAFIKA !!!!! Tramtadada .... ne není to 7970![]()
Jsou to oči !
Chtěl bych mít takovou grafiku jako jsou oči !
To by bylo parádní !!!
Oči jsou dva CMOS snímače který snímaj okolí a posílaj informace procesoru, tj mozku. Ten to potom zpracovává takže ta tvoje "grafika" je taky mozek.
A když už tak 7990 je lepší neý 7970
Just Fucking Google It!
Je fakt že lidský zrak zvládá průměrně jen nějakých 12 FPS, v ideálním případě u výjimečných jedinců krátkodobě i 20
Ale je to ve stereu, a s obrovským rozlišením, které by fyzicky nezvládly ani nejvýkonnější dnešní superpočítače, navíc s dopočítáváním chybějících nebo méně zřetelných částí obrazu, a s výpočtem vzdáleností podle posunutí jednotlivých objektů, které se navíc současně s tím podle toho posunutí rozlišují! To jsou pozůstatky opičího skákání z větve na větev
Dnešní grafické karty mají mnohem víc vlastních procesorů než největší pařani v nabušených herních žroutech kilowattů, a výkonově samotné PC mnohonásobně překonávají. Ale jenom v tom na co jsou speciálně konstruované, takže například úplně jednoduchý textový editor by nedokázala provádět žádná z nich.
Ale je to ve stereu, a s obrovským rozlišením, které by fyzicky nezvládly ani nejvýkonnější dnešní superpočítače, navíc s dopočítáváním chybějících nebo méně zřetelných částí obrazu, a s výpočtem vzdáleností podle posunutí jednotlivých objektů, které se navíc současně s tím podle toho posunutí rozlišují! To jsou pozůstatky opičího skákání z větve na větev
Dnešní grafické karty mají mnohem víc vlastních procesorů než největší pařani v nabušených herních žroutech kilowattů, a výkonově samotné PC mnohonásobně překonávají. Ale jenom v tom na co jsou speciálně konstruované, takže například úplně jednoduchý textový editor by nedokázala provádět žádná z nich.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Kde si přišel na to číslo? Já teď koukám po zdech a snažim se měřit kolik snímků za vteřinu vidim 
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2606
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek
15 pro 2024 18:21
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 8223
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 7738
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 2523
-
od rykatyka