Zdrawim mam takovej mensi problem s notebookem...Mam Asuse asi uz 2 roky a vsechno s nim bylo v pohode az pred par dny mi zacal srat...Zacal padat a to tak ze napr. pri hrani AoE II coz driv zvladal uplne v pohode najednou zacal ukoncovat vsechny aplikace a zacal se vypinat (jako kdyz proste stisknu tlacitko na vypnuti) a v pulce vypinani spadl...pri novem spusteni najel scandisc a myslel sem ze bude OK ale delal to furt...Ze zacatku to delal jenom kdyz byl napajenej ze site a kdyz jel jen na samotnou baterku tak drzel ale ted to dela i na baterce :(...myslel sem ze se prehrejva tak se odendal zadni kryt vyndal chladic procaku a vycistil ( byl docela zasranej ) nehal sem ho chvili oddechnout a pustil vydrzel asi hodku a zacal to delat znova :(...ted uz to dela po kazdym zapnuti naky hry :( a ted uz i nakejch programu...myslel sem pak ze to spravi TuneUp...tak sem udelal DiscDoctor...Regostry cleaner no proste vsechno co de :)...a nic nepomohlo to :(...nevite nekdo co s tim?...mam Asuse 2.1GHz a 512MB...Pls Help :(
Vypadá to spíš na hardwarový problém. Zkus otestovat paměti, příp. překontrolovat všechny konektory datových i napájecích kabelů, zda dobře "sedí" v protikusu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Dobrý den. Rozbil se mi displej na mém HP Envy M4.
A potřebuju náhradu.
Potřebuju podsvícenou klávesnici, HDMI port.
Nepotřebuju dotykový displej, numerickou klávesnicí, optickou mechaniku.
Chtěl bych zase něco malého. Měl jsem 14 takže klidně 14...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.