Ahoj,
mám tu jednu pro mě záhadu, se kterou bych potřebovala poradit. Mám Windows xp a včera jsem si přesouvala mp3 z různých složek do jedné. Žádné komplikace nenastaly, ale když jsem si je dnes chtěla pustit, tak ani v jednom přehravači to nejde (zkoušela jsem winamp, vlc, windows media player), přemýšlela jsem, že bych je zkusila přehrát v Linuxu, ale nejdou mi přesunout na disk, kde Linux mám. Nejde s tím dělat nic. Zkoušela jsem si s tím hrát a googlovala jsem to, ale bez výsledku. MP3 mimo tuto složku jdou přehrát v pořádku. Má někdo nějaký nápad? Děkuju
Nefunkční mp3
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční mp3
A když nějakou tu nefunkční mp3 "vytáhneš" ze složky někam jinam, třeba na plochu apod. tak ji spustíš?
No ono jde o to, že jí nemůžu přesunout ani na plochu - zahlásí mi to "nelze přesunout: přístup byl odepřen" a že mám buď nedostatek místa, což nemám nebo je právě používán, což není nebo je chráněn proti přepisu. Když se podívám na vlastnosti toho souboru, tak není "jen pro čtení" a v detailech je zaškrtnuté, že soubor je připraven k archivaci a že je povoleno indexování souboru.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ji na ten pokus nepresouvej, ale kopiruj...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Napíše mi to samé, jen se změní, že to nelze zkopírovat.
Ano, 3,21 GB.
-
- Pohlaví:
Ruku do ohně bych za to nedal, ale je to málo. Můžeš něco uvolnit?
No můžu to zkusit, ale zdá se mi to velmi nepravděpodobné, ten počítač mám 5 let a mnohokrát jsem pracovala s daleko menším volným prostorem. Navíc by bylo pak velmi zvláštní, že ostatní soubory můžu po tomto disku a mezi dalšími disky přesouvat libovolně.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nepřesunula jsi jen zástupce?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zkus to stáhnout znovu do jné složky, ale před tím smaž toto a doporučoval bych uvolnit trochu místa na disku stahování jde pak rychleji a lépe.
Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28813
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47