nicanikdo píše:To je blbost co ti řekl prodejce.... samo že si ho dát můžeš a normo si ho stáhneš
Neříkám prodejce, ale sestavovatel mýho PC... jj,stáhnu a pak se nezbavim oznamování o nelegálnosti systému.

JennyK. píše:fredik píše:Co se týká logu z HJT ten je v pořádku ale jak už tu bylo zmíněno bylo by dobré si doinstalovat po vyřešení problému SP2 pro Windows odkaz na jeho stažení najdeš zde, hledej v sekci: Service Packy pro Windows - Windows XP SP2 Czech
Nemůžu si dát SP2, mám nelegální wokna a od "sestavovatele" mi bylo řečeno, že SP2 absolutně nesmim stáhnout.
aproch píše:Pokud pouze nainstaluješ SP2 a zakážeš automatické aktualizace, tak tě žádný oznamování otravovat nebude. WGA (ověřování pravosti) není součástí SP2.JennyK. píše:Neříkám prodejce, ale sestavovatel mýho PC... jj,stáhnu a pak se nezbavim oznamování o nelegálnosti systému.
JennyK. píše:JennyK. píše:Prosím Vás... jak je možné, že mi PC maká v pohodě v nouzovém režimu?...že nezamrzá?...![]()
Z toho teda vyplývá, že zdrojem to není?...
tak nic,omlouvam se za spam![]()
Blue Spirit píše:JennyK. píše:JennyK. píše:Prosím Vás... jak je možné, že mi PC maká v pohodě v nouzovém režimu?...že nezamrzá?...![]()
Z toho teda vyplývá, že zdrojem to není?...
tak nic,omlouvam se za spam![]()
V nouzovém režimu běží jen základní služby a ovladače, tím je tedy nižší odběr. Pak to zdrojem může být stejně jeko graf. kartou.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů