Hele, zkus vypnout firewall. mě to občas taky zlobívalo. Pls, přidej si mě na skype, nebo napiš mail (vojtech.duchacek@gmail.com) a řekni jak udělat to aby se na mě ostatní mohli připojit cez routr -dik
Asi som našiel chybu, hráči sa pípájajú pod IP grow.no-ip.org:81 čiže 81 je port takže ty by si sa mal pripojiť pod 127.0.0.1:81 alebo localhost:81 (To je to isté)
Zostava: Chladič: - GELID Solution Tranquillo - revize 2, Zdroj - Fortron 550W, OEM, Case - CoolerMaster Elite 330 RC-330K-KKN1-G, GK - GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB, Zakladná Deska - MSI 870A-G54, Processor - AMD Phenom II X4 960T BE, RAM - Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1333
Ahojte,
nedávno som si kúpil TLC 55P61B s google tv. Zo začiatku sa mi podarilo inštalovať aplikácie v pohode, ale po 2-3 dňoch ak som sa snažil si stiahnuť novu apku cez obchod play, google asistent mi napísal”Sorry, something went wrong.”...
Poslední příspěvek
Předpokládám že "reštart" bolo do továrného nastavenia a taky že návod más. Tady je link s manuálom a pod manuálom je kolonka na dotazy s jakýmkoliv problémem na daný typ. Možeš zkúsit.
Zdravím, máme takový problém s kamarádem, má počítač, který musí mít přes wifi připojený, protože mu nefunguje normální ethernet, počítač zkoušel na jiné síti (tedy u jiného providera) to mu normálně fungovalo (jiný kabel samozřejmě) ten samý kabel...
Zdravím, mám ntb, Asus, který se nedá připojit na router Edimax. Na ostatní routery se ale připojí. Mobil se na daný router připojí.
Problém tedy je jen v tom, že ntb se nemůže připojit k jednomu routeru. Píše mi to, K této sítí se nedá připojit
V...
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...