chtěl bych Vám poprosit, kterou myšku by jste mi dopoeučili...předem říkam, že do mí nechci dát šílené prachy jelikož na pc nehraji každý den 10 hodin, ale prostě sem tam a zase nechci mít nějakou úplně obyčejnou...
Tak jsem si nedávno koupil Gigabyte M6900. Měla celkem dobré recenze a celkem se mi i líbila, ovšem poté když jsem ji měl doma a třeba 30 minut v kuse jsem hrál tak mi prostě vůbec neseděla, umístění postranních tlačíek a hlavně se mi na ní potila ruka...takže teď doufám, že kamarád si ji ode mne veme s nějakou slevou a já tedy hledám novou...
Ta myš co chci bych chtěl aby byla alespoň trochu pogumovaná a nebyl to celý plast...poté již velké nároky nemám jen postranní tlačítka slušné DPI popř. ještě nastování maker, ale to být nemusí...
Tudíž jsem se díval a rozhudnutí padlo na firmu A4tech, už s jednou myší od nich jsem měl zkušenost a celkem mi vyhovala...
Jednže se nemohu rozhodnou mezi dvěma a to je důvod proč sem píši.
Jako první A4tech XL-747H Gaming motiv pavouk modrý
-opět velice kladné recenze
-píší, že je celé trochu pogmovaná
-líbí se mi

Takže bych ji prostě vzal jenže psali, že je poměrně velká a mám strach, když má takový celkem na ruku dělaný design jestli mě s ní nebude bolet ruka.Ruku mám tak asi středně velkou takže nevím...pokud by jse s ní měli zkušenost byl bych moc rád o příspěvek.
Dále A4tech XL-750H Gaming motiv zmije
-poměrně kladné recenze
-velikostně vím, že je dobrá již jsem stejný yp džel v ruce
-vzhledově není špatná
-akorát tady zase nevím jestli je celo-plastová nebo je také na vrchní straně pogumovaná
Takže nevím více se teda přikláním asi k 750H, ale nejsem si jist, takže pokud mi budete umět nějak poradit budu velice rád.
Předem moc děkuji za přečtení až sem