Chyba mstask.dll po pročištění CGcleanerem
-
- Pohlaví:
Re: Chyba mstask.dll po pročištění CGcleanerem
Můžeš zkusit Bod obnovení k datu kdy to fungovalo anebo systémové DVD na opravu.
ako nastavim a kde najdem ten bod obnoveni?
a este taka otazka u zsa mi pdoarilo spojazdnit nejak to HB cez USB ale tam nemam ziadne obnovovacie data pre W7
a este taka otazka u zsa mi pdoarilo spojazdnit nejak to HB cez USB ale tam nemam ziadne obnovovacie data pre W7
-
- Pohlaví:
Musíš se v tom miniXP podívat na disk C - Ovládací panely - Výkon a údržba - Obnovení systému. Tak nějak to tam bude.
v tom miniXP som nenasiel ziadne obnovenie systemu
ale v mojom pokazenom W7 som obnovenie nasiel no len dnesne a to m iasi velmi nepomoze
ale v mojom pokazenom W7 som obnovenie nasiel no len dnesne a to m iasi velmi nepomoze
-
- Pohlaví:
Ano, musíš hledat v tom Win 7. Jestli je tam dnešní, měly ba tam být i dřívější body obnovení.
-
- Pohlaví:
Pokud ti ten systém nefunguje, potom nic takového neznám. Asi jediné co můžeš udělat, je dát tam instalační DVD a systém zkusit opravit, anebo rovnou nainstalovat znovu.
A zkusil si tam tu knihovnu nakopírovat pomocí HirensBoot?
A zkusil si tam tu knihovnu nakopírovat pomocí HirensBoot?
mohol by si mi prosim ta presne popisat ako tam dat tu knihovnu? nakolko ja sa az tak velmi nevyznam do PC a nechcem aby sa mi tam nahodou este viac nieco pokazilo a prisiel aj o ostatne veci :)
-
- Pohlaví:
Podaří se ti ten systém spustit anebo to vůbec nenajede?
mas na mysli minixp? ano ten cez boot cez USB viem spustit potom tam mam kopu dalsich moznsoti pri jeho bootovani ale velmi im nechapem
-
- Pohlaví:
Ne já myslím ten poškozenej W7 kde není ta knihovna. Můžeme se pokusit tam tu knihovnu nakopírovat, ale nová instalace by byla možná jednodušší a i lepší, protože kdoví co se tam ještě poškodilo.
Ale moc se mě nezdá, že se to poškodilo CCleanerem. Za léta používání jsem se s ničím takovým nesetkal.
Ale moc se mě nezdá, že se to poškodilo CCleanerem. Za léta používání jsem se s ničím takovým nesetkal.
W7 mi ide v pohode az nato ze mi nefunguju neiktore dolezite .dll subory ale neviem presne kde najdem knihovnu
ale nakopirujem tam tu novu knihovnu ako ju tam presne dam?:)
som si na 100% isty ze to je CC som dal nech mi najde chybne registre naslo mi ich asi 250 tak som dal vsetky opravit cize zmazat
ale nakopirujem tam tu novu knihovnu ako ju tam presne dam?:)
som si na 100% isty ze to je CC som dal nech mi najde chybne registre naslo mi ich asi 250 tak som dal vsetky opravit cize zmazat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3327
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7878
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 6
- 10308
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1311
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4099
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”