WP 7 nebo android?
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WP 7 nebo android?
no jo, na nové Sony jsem uplně zapoměl, tak když už, tak do 8 tis by byl lepší tenhle http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-sola/ já se právě rozhoduju mezi Lumií 710 a Sony Xperia Sola...
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
A co xperia u ? Ta xperia sola má nějaké bezdotykové ovladání což je podle mě největší kravina co mohli vymyslet...
edit: nebo xperia P tj spíš...
edit: nebo xperia P tj spíš...
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak P je trochu přes limit a U vypadá oproti té Sole tak nějak lacině... to bezdotykové ovládání funguje stejně jen v web browseru a hlavní nabídce..
Mrkni na HTC Desire HD. Mám ho a jsem spokojený.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
To už to Evo 3d vyjde líp...
556996324 píše:Za mě určite wp7 je velim rychlý a inovativní,sice nemá po světě moc % uživatelů ,ale to se brzo změní.A navíc kámoš má evo 3d ,ale většinou se mu každý den co na něm něco dělám se resente
to se u wp nestává ...
No nevim, ale že by wokna byly stabilnější než linux?
Určitě se to neresetuje samo od sebe, musí s tím něco mít.
Just Fucking Google It!
NN wp je stabilnější ají jsem to četl ,že proti anroidu to vůbec nepadá.např. www.smartmania.cz ...
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jednoznačne mobil s os ANDROID, WP - už len nastavenie obyčajného bluetooth zdiaľania je hôza....ak si odmyslím peripetie s registrovaním a iné srandičky od MS ktoré ako nový užívaťeľ WP pri kúpe mobilu musíte zažiť... ako ja pri Nokia Lumia... čert mi bol dlžen ten mobil :(
samael.35
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
556996324: Sorry, ale jestli prohlásíš o parametrech One V, že jsou lepší než u EVO 3D, pak se tu nemáme o čem bavit... Poloviční RAM, půl množství jader. Co má navíc? Sense4? To má EVO 3D dostat taky.
WP7 má vyšší spotřebu, jsou tam houby aplikace (třeba navigace), nepříliž dobrý přístup k externímu úložišti. Pokud životně nepotřebuješ MS služby (exchange apod.), tak nad ním nemá moc smysl uvažovat
WP7 má vyšší spotřebu, jsou tam houby aplikace (třeba navigace), nepříliž dobrý přístup k externímu úložišti. Pokud životně nepotřebuješ MS služby (exchange apod.), tak nad ním nemá moc smysl uvažovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě Android.
1. Podívej se na aplikace pro Android a pro WP.
2. Porovnej rychlost obou systémů.
A pak zjistíš, že je android lepší.
1. Podívej se na aplikace pro Android a pro WP.
2. Porovnej rychlost obou systémů.
A pak zjistíš, že je android lepší.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tou rychlostí Androidu bych to zas nepřeháněl. WP7 jsou opravdu velmi plynulé a hlavně si tu rychlost ničím nerozhážeš. U androidu vždy záleží na typu mobilu a jak si to uživatel přizpůsobil
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Žbeky píše:556996324: Sorry, ale jestli prohlásíš o parametrech One V, že jsou lepší než u EVO 3D, pak se tu nemáme o čem bavit... Poloviční RAM, půl množství jader. Co má navíc? Sense4? To má EVO 3D dostat taky.
Kdybych dostal na výběr beru V já hledám na kvalitu :) O parametrech máš pravdu je lepší evo no

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2719
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3844
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8555
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3136
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”