Prosím o kontrolu logu, appcrash.
Re: Prosím o kontrolu logu, appcrash.

Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:05, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Vypni rez.ochrany a firewall.
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
///
Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:25, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Viry to nebude...
Stáhni si VistaManager
Kde máš možnost opravit systém windows. (Repair windows)
//Nebo lépe::
Stáhni si Windows Repair(Tweaking.com):
Oprava Windows jsou all-in-one opravy tímto nástrojem, který pomůže vyřešit velkou většinu známých problémů, včetně Windows registru chyb a oprávnění k souboru, stejně jako problémy s aplikací Internet Explorer, Windows Update, Windows Firewall a více.
Malware a nainstalované programy mohou změnit výchozí nastavení.
S Tweaking.com – Windows Repair můžete obnovit původní nastavení.
Rozbal , a spusť.
Stáhni si VistaManager
Kde máš možnost opravit systém windows. (Repair windows)
//Nebo lépe::
Stáhni si Windows Repair(Tweaking.com):
Oprava Windows jsou all-in-one opravy tímto nástrojem, který pomůže vyřešit velkou většinu známých problémů, včetně Windows registru chyb a oprávnění k souboru, stejně jako problémy s aplikací Internet Explorer, Windows Update, Windows Firewall a více.
Malware a nainstalované programy mohou změnit výchozí nastavení.
S Tweaking.com – Windows Repair můžete obnovit původní nastavení.
Rozbal , a spusť.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
---
Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:26, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Hm , zkus ten druhý program.
+
Stáhni si MGtools
do oddílu , kde máš nainstalovaný systém ( typicky C:\MGtools.exe).
Pozn.
Některé antivirusové programy detekují MGtools chybně jako nákazu ( malware). Deaktivuj si prosím tedy před začátkem stahování a při provozu MGtools svůj antivirový a antispywarový program.
Instrukce pro uživatele operačního systému Vista & Windows 7 (jiní uživatelé mohou přeskočit dále na odstavec Uživatelé Windows):
Spustit jako správce!
Spusť program MGTools.exe poklepáním na něj.Vytvoří se složka se jménem MGTools na disku , kde máš nainstalovaný op. Systém ( typicky C:\MGTools ). Přitom se automaticky vyextrahuje skupina souborů do této složky.
Po spuštění se objeví okno , neklikej do něj a nech program pracovat. Může se objevit okno povolení registru , ignoruj ho.
Až okno zmizí , vlož sem se všechny logy , jsou ve složce C:\MGTools
+
Stáhni si MGtools
do oddílu , kde máš nainstalovaný systém ( typicky C:\MGtools.exe).
Pozn.
Některé antivirusové programy detekují MGtools chybně jako nákazu ( malware). Deaktivuj si prosím tedy před začátkem stahování a při provozu MGtools svůj antivirový a antispywarový program.
Instrukce pro uživatele operačního systému Vista & Windows 7 (jiní uživatelé mohou přeskočit dále na odstavec Uživatelé Windows):
Spustit jako správce!
Spusť program MGTools.exe poklepáním na něj.Vytvoří se složka se jménem MGTools na disku , kde máš nainstalovaný op. Systém ( typicky C:\MGTools ). Přitom se automaticky vyextrahuje skupina souborů do této složky.
Po spuštění se objeví okno , neklikej do něj a nech program pracovat. Může se objevit okno povolení registru , ignoruj ho.
Až okno zmizí , vlož sem se všechny logy , jsou ve složce C:\MGTools
)))
Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:26, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
http://forums.majorgeeks.com/chaslang/files/MGtools.exe
Mě to funguje , chvíli počkat, nebo zkusit znovu.
Mě to funguje , chvíli počkat, nebo zkusit znovu.

Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:06, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zavři ostatní aplikace a prohlížeče, odpoj se od netu a fixni v HJT:
Návod
Windows Repair(Tweaking.com):
Zkoušel si windows update???
To je divné , podívej se , musí tam být další logy..nebo jsi to "utnul " příliš brzy...
Návod
Kód: Vybrat vše
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = Preserve
O1 - Hosts: ˙ţ
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O15 - Trusted Zone: http://%20*.%20windowsupdate.com
O16 - DPF: {7530BFB8-7293-4D34-9923-61A11451AFC5} (OnlineScanner Control) - http://download.eset.com/special/eos/OnlineScanner.cab
Windows Repair(Tweaking.com):
Zkoušel si windows update???
To je divné , podívej se , musí tam být další logy..nebo jsi to "utnul " příliš brzy...

Naposledy upravil(a) Dasty_ dne 29 črc 2012 01:06, celkem upraveno 1 x.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.